aikus pisze:No nie no blać albo coś jest cegłą albo nią nie jest. Mniemanie nie ma tu nic do rzeczy.
wojtekr pisze:Windcatcher - latasz na za małych pakietach więc to nie jest argument przeciwko modelowi. Było już o tym, że do napitalania powinno się podnieść do tych 2200 a 1800 jest dla 380'tki
Co do Devila to nie do końca mogę się wypowiedzieć bo miałem go bardzo krótko (zakładałem, ze nie jednak nie ma różnic) ale co do SAB'a to raczej się będę upierał, że do nakurwiania nie ma lepszego.
windcatcher pisze:Też bez przesady. Wojtanek lata goblinami 380 i 420 spokojnie i dostojnie a czasy ma wiele dłuższe niż u mnie więc się da.
wojtekr pisze:[...]
A co do SAB/ALzrc to napisałem powyżej, sądziłem, że jakość podobna wiec jak nie to odwołuję się tylko do SAB'a (a wtedy to nie ten wątek)
Swoją drogą to dobra wiadomość, ostatecznie rozwiązuje dylemat moralny czy kupować kradzioną myśl techniczną![]()
aikus pisze:windcatcher pisze:Też bez przesady. Wojtanek lata goblinami 380 i 420 spokojnie i dostojnie a czasy ma wiele dłuższe niż u mnie więc się da.
Nie da się.
Ja wam w Wincentowie pokaże o co mi chodzi...
E tamwojtekr pisze:aikus pisze:No nie no blać albo coś jest cegłą albo nią nie jest. Mniemanie nie ma tu nic do rzeczy.
Tu się nie zgodzę, albo zdefiniujmy lepiej cegłowatość - i pewnie dojdziemy do preferencji wiec nie jest to żadne kryterium oceny modelu.
Dla mnie Goblin nie jest cegłowaty bo lata na wysokich obrotach a logo 500 lata na niskich ale przy wysokich jęczy i trzeszczy i zachowuje się jak by miał ramę z gumy.
A co do SAB/ALzrc to napisałem powyżej, sądziłem, że jakość podobna wiec jak nie to odwołuję się tylko do SAB'a (a wtedy to nie ten wątek)
Swoją drogą to dobra wiadomość, ostatecznie rozwiązuje dylemat moralny czy kupować kradzioną myśl techniczną![]()
miruuu pisze:Nie wiem jak gałka, ale zarówno trexem jak i oxy polatasz spokojnie na tak wysokich obrotach jak goblinem 380
aikus pisze:A SAB ....
HGW... czas pokaże.
Narazie nić nie słyszałem jakichś skarg, żeby coś zaczęli pieprzyć ...
dawo pisze:MSH zmieniło właściciela to może i podejście zmieni
pkali pisze:@aikus gdybyś nie gardził fejsem to byś wiedział.
pkali pisze:Kupili ich azjaci - xlpower.
http://www.xlpower-rc.com
Jeśli dotrzymają słowa to nie tylko będą kontynuowali nowe heliki ale także wskrzeszą miniaka
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość