Spektrum iX12

Najlepszy sposób na powiększenie... anteny...
Awatar użytkownika
SeKLeS
Lider forum...
Posty: 1860
Rejestracja: 26-09-2014
Lokalizacja: Riom (Francja)
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 135 razy

Postautor: SeKLeS » 4 lis 2019, o 12:07

oki188 pisze:Producent nie podaje tego w instrukcji jedynie pisze o temperaturze ładowania i przechowywana pakietu.
Czyli powinno banglać nawet w Ojmiakomie... :)

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Za co krzywo patrzy na mnie kobieta:
ReX 500EFL 3GX vel ŚPIOCH
Protos Mini vel... Miniak?
Protos Pincet
Extra 260 PA vel WiDmO
Reactor vel Papierzak
F16 - w budowie
Aurora 9
Awatar użytkownika
oki188
Elita forum...
Posty: 667
Rejestracja: 24-02-2010
Lokalizacja: Gliwice/Biłgoraj
Podziękował: 22 razy
Podziękowano: 46 razy

Postautor: oki188 » 25 lis 2019, o 23:19

Aparatura iX12 wróciła dziś kurierem z niemieckiego serwisu - wymiana płyty głównej.
Pierwsze testy po wyjęciu z lodówki - uruchamia się normalnie więc naprawili :juppi:
T-Rex 550X BEASTX-Pro // Align TB40 <-zastanawiam się nad nim // Spektrum DX9 Black
Awatar użytkownika
dismalK
Domownik forum...
Posty: 272
Rejestracja: 29-09-2015
Lokalizacja: Radom
Podziękował: 18 razy
Podziękowano: 20 razy

Postautor: dismalK » 26 lis 2019, o 17:48

Aż sprawdzę swoja jutro.
"...nawet Diabeł ma swojego Anioła, który stara mu się umilić piekło..."
Black Thunder 700, Scorpion, Spektrum iX12, Msh Brain, VTX Blades...
Awatar użytkownika
Luki38
Zaczyna się rozkręcać...
Posty: 94
Rejestracja: 10-09-2022
Lokalizacja: Pajęczno
Podziękował: 77 razy
Podziękowano: 5 razy

Postautor: Luki38 » 18 paź 2023, o 13:08

Koledzy od niedawna stałem się szczęśliwym :mrgreen: posiadaczem radyjka iX12. Kupiłem używane. Zresetowałem ustawienia oprogramowania Airwere i zniknęły mi komunikaty głosowe. Przekopałem całe menu, instrukcje i nigdzie nie mogę znaleźć gdzie to włączyć. Komunikaty głosowe zastąpiło dziwne niskie kliknięcie i tyle. Może miał ktoś podobny problem i pomoże rozwiązać?

Ogarnąłem...Pomogła aktualizacja... ;)
Spectrum IX12, Align T15, Prosto 380, Gaui X7
Awatar użytkownika
Stoliktomek
Domownik forum...
Posty: 259
Rejestracja: 20-10-2019
Lokalizacja: Imielin
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Postautor: Stoliktomek » 29 paź 2023, o 08:33

Tam coś w temacie syntezatora mowy chyba trzeba poustawiać, z tego co pamiętam to w ustawieniach Androida a nie samego airware.
Vcontrol EVO
// M2 V2 // Goblin Raw 700 // Goblin Raw 580 // Goblin Raw 420 // Protos 700 Evoluzione // Goblin Fireball //

Wróć do „Spektrum”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość