Ja bym jednak, sklonil sie w strone bardziej znanych marek ( Spektrum, Futaba, JR, itp). Dlaczego?
A no dlatego ze te firmy maja porzadne serwisy. Opisze Ci moje doswiadczenie z Spektrumem. Kupilem nowy na ebayu z UK, pech chcial, ze po jakim miesiacu trzymalem apke na kolanach i spado mi radio na podloge, tak ze jeden drazek sie polamal. Wiec, wyslalem go do serwisu HORIZON HOBBY w UK (nie wiem jak z serwisami w polsce, w polsce jest dobrze jak kupujesz, jak reklamujesz to juz nie) . Wyslalem wczesniej maila z opisem, zdjeciem co i jak, gdzie kupilem, podalem nr aukcji, potwierdzenie paypala. Odpisali mi, zebym przyslal apke i jak stwierdza, ze z winy uzytkownika, to bede musial zaplacic za drazek. Wiec sie przygotowalem na to ze zaplace, a tutaj pewnego dnia odeslali mi apke, po 3-4 dniach, nic nie placilem. Na fakturze napisali ze wymienili gimbala i skalibrowali radio.
Dlatego mysle, ze warto kupowac uznanych firm, bo one maja serwisy, HK czy jakis inny chinol, powie Ci abys odeslal, itp. Nie twierdze, ze nie naprawia , ale jednak czas likwidacji problemy zajmie dluzej.
To wydaje mi sie dobre rozwiazanie, 7 kanalow zupelnie wystarczy nawet do quadrokoptera
http://www.fast-lad.co.uk/store/product_info.php?cPath=27_30_316&products_id=17245