Natomiast z helikiem dałem sobie spokój ( uszkodzone dwa serwa , płozy i górne gniazdo mocowania łożyska ). Zamówiłem te części wraz z częściami zapasowymi do helika .
I rozwojowy, bo ostatnio w Frsky'u sporo się dzieje i dziać się jeszcze będzie. W tym przypadku będziesz miał moduł i odbiorniki, które spokojnie wykorzystasz później w innym nadajniku.szkubi pisze:link jak to na FRSky przystało dosyć pewny.
miruuu pisze:Hehe. Mój taranis jest z bangood i jak na razie chodzi idealnie
O ile nowa apka dotrze do niego w tym sezonie...szkubi pisze:Ale w tym sezonie bejo w końcu oderwiesz model od ziemi? ;D
Nie mogłem się powstrzymać ;p
nie wiem jak BG ale z HK (HobbyKing) dochodzi średnio w ok 3 tygodnie (fakt że dawno nic nie zamawiałem)bejo pisze:może w połowie czerwca powinna dojść ?
i słusznie choć niewygodnie... Rozwiązaniem pośrednim jest lądować jak tylko w zasięgu słuchu/wzroku pojawią się jacyś nieprzewidziani/niechciani "goście".bejo pisze:Ale odkąd przypadkowy dzieciak złapał mi V911 w locie i przy tym oberwał łopatami wirnika po nosie boję się nią tam latać .
Wróć do „Ogólnie o nadajnikach i odbiornikach”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość