No nie no Gumi weź.... Ja nie będę aż taki, czasami zdarzy Ci się napisać coś wartościowego, ale większość Twoich odpowiedzi to odpowiedzi rodem z czatu GPT... tylko, żę Ty nie jesteś czatem GPT - wiem o tym, bo pamiętam, że istniałeś na forum w czasach kiedy o czacie GPT nikomu się nie śniło....
W sumie to kto wie, może jego twórcy to kosmici, którzy kiedyś w nocy Cie porwali, przeskanowali Ci głowę i stąd zaczerpnęli pomysł na jego algorytmy.
Algorytmy które w gruncie rzeczy bazują na trzech prostych zasadach:
- pozbierać z netu wszelkie dostępne informacje
- po słowach kluczowych połączyć w logicznie wyglądającą całość
- jak się da - nie popełnić błędu rzeczowego, ale nie koniecznie - wystarczy w razie czego przeprosić, grzecznie przyznać się do błędu i szafa gra.
Żeby nie było, że ja też tylko p!3rdole od rzeczy:
Do szelek zrobiłem JEDNO podejście, przy okazji budowy własnego namiotu na apkę.
Założenie było takie, że namiot będzie miał raczej formę pulpitu z miękkimi ściankami (ze szmaty), twardą podłogą ze sklejki i twardym sufitem z pleksi.
Wszystko sobie wymierzyłem pokleiłem, uszyłem, dorobiłem szelki... cieszyłem się jak dziecko i niestety moja radość prysnęła z chwilą kiedy przyszedłem z tym ustrojstwem na pole.
Tyle, że winne były nie szelki same w sobie... raczej - po prostu ten pulpit ..... Okazuje się, że niby prosta sprawa, ale w domu wystrugać coś takiego, wymierzyć wszystkie odległości, rękawów, długość pasków i tak dalej.... kuźwa no nie jest to łatwa sprawa... To się pewnie da zrobić, ale po tym jak spektakularną porażkę odniosłem, stwierdziłem, że p!3rdolę i kupiłem drugi namiot Turnigy. Pierwszy wytrzymał chyba z 7 lat, więc drugi, zważywszy, że np. w tym roku odkąd jest zimno nie latałem ani razu ma szanse mi wystarczyć do końca życia.
Więc.... no ... pewnie też moja odpowiedź za bardzo pomocna nie będzie, zwłaszcza, że nie kupiłem szelek tylko próbowałem zrobić je samemu i były one tylko środkiem do celu a nie celem samym w sobie... No tak czy siak - to jest moje doświadczenie które powoduje, że do żadnych szelek podchodzić już nie zamierzam a depilowanie włosków z karku, podobnie jak zostawianie białego odśladu w opaleniźnie - ma swój urok.
redb pisze: [...] dildo [...]
Swoją drogą ... tym to mnie zaintrygowałeś ...