kudzu pisze:Ależ ja się bardzo cieszę, że powstała apka. Szkoda tylko, że testują na produkcji
kris pisze:Czy ktoś wie może jak można przenieść dane? Jak próbuje zrobić import to nie mogę się zalogować by pobrać dane. Niby jest złe hasło, ale jestem na 100% pewien, że jest ok.
można to jakoś ręcznie zrobić?
zborecque pisze:U mnie aplikacja nie działa (caly czas animacja ładowania i nic się nie dzieje).
zborecque pisze:Dodawanie "dronów" w profilu to jakiś koszmar. Dodam chyba jakiś jeden generyczny i będę go wskazywał do wszystkich lotów.
zborecque pisze:Nadal nie wiem gdzie się po prostu zgłasza start lotów i koniec lotów (w sensie przyjazd na łąkę i zjazd z łąki). Bo na razie to nie wyobrażam sobie klikać każdy jeden lot osobno.
zborecque pisze:A już upload misji na co najmniej dzień wcześniej to jakaś paranoja. Ja czasem wyjrzę przez okno, stwierdzam, że jest fajnie i za 2h jestem na łące, to jak mam 24h wcześniej to zgłosić?
Chyba pozostanie zrobić szablon maila i wysyłać zmieniając tylko datę/godzinę i miejsce.
kudzu pisze:A planujesz latać tam, gdzie nie jest zielone?
kudzu pisze:Ale w razie problemów polecam pisać na drony@pansa.pl - szybko reagują.
Krzysiek11 pisze:Czyli lotu nie trzeba w ogóle zgłaszać jeżeli latamy w strefie DRA-RH do 100m i w miejscach gdzie nie ma stref?
kudzu pisze:kris pisze:Chyba masz jakieś znajomości tam Bo mi nikt po 2 dniach nie odpisał.
Majówka
aikus pisze:Jak to teraz wygląda?
Bo miało być łatwo i przyjemnie.... Nie uważam się za osobę jakoś mocno ponadprzeciętnie inteligentną ale głupi raczej też nie jestem, a wczoraj zrobiłem podejście to tematu i system mnie pokonał.
Jest gdzieś jakiś tutek krok po kroku co jak robić?
Napiszę oczywiście do tych łosi jak będzie trzeba, ale póki co wolę zapytać tu, może ktoś to wszystko przeszedł i się podzieli doświadczeniem...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość