Miron pisze:Nie zgadzam się... zwróć uwagę, że napisałem cena do ochrony!!. Fakt faktem ceny polis w Polsce są jedne z najwyższych. Zwróć uwagę za 100euro Karol ma sumę ubezpieczeniową de facto nieograniczoną, bo szkody rzadko przekroczą 5 mln euro. U nas 75euro a suma - 75 000?? Jest różnica, prawda?? Dlatego twierdzę, że w Polsce przeginają z cenami polis...
Kowal pisze:Czyli kupisz zagraniczną?
tomek68 pisze:
To troszkę nie tak jak myślisz Miron ,Karol ma grupowe ubezpieczenie a na 5 mln euro ubezpieczony jest klub . Jakbyś chciał w Irlandii ubezpieczyć się indywidualnie na 5 mln euro to byś musiał dom sprzedać.
Miron pisze:czyli u nas jesteśmy 100 lat za ... .
Bartoszko pisze:Żeby nie być goloslownym, proponuję zajrzeć tutaj:
http://lotniczapolska.pl/Wilga-zderzyla ... elem,19013
Na szczęście nikt nie zostal pociągnięty za konsekwencjeco nie znaczy, że zawsze tak będzie..
miszcz_waw pisze:Ty się ciesz że nie wiesz jak tu wygląda składanie deklaracji podatkowejWtedy byś nie pisał o 100-latach tylko chodził tydzień wk%#!%ny
Kowal pisze:Tja. Faktycznie, lepiesz zaoszczędzić 2-3 stówki, a kasę na naprawę wywalić z własnego portfela. Ja jednak jestem za tym, żebyście kupowali odszkodowania, bo takie oszczędności są pozorne.
Sebus pisze:panowie wiecie ze male jest prawdopodobieństwo wlecenia w kogoś itd... przecież umiemy latać, zachowujemy środki ostrożności odpowiednie do swoich umiejętności... a te wszystkie ubezpieczenia to z tego co ja czytam to pic na wode. Szukałem conieco i jedyne co wpadło mi w oko to Allianz i na bank nie za 150 zł hehehe koles na epheli przyciąć chce chyba troche sobie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość