Ramotny pisze:919 jest 3x słabsze od 9257 a ma tę samą prędkość. JA bym wsadziłbym silniejsze...
EDIT: na korzyść Corony przemawia tylko 2x mniejsza masa
Ramotny pisze:ne jednym z for (rchelp) gościu też pytał dlaczego mu się palą właśnie te serwa. Sugerowano mu sprawdzeni jaką ma częstotliwość odświeżania ramki ale sprawdziłem że ani GY240 Futaby ani Copterx nie mają takiego parametru. Jedyne co można było eksperymentować to nie ustawiać Digital tylko Analog (bo to najprawdopodobniej jest wybór częstotliwości ramki). No ale teraz i tak za późno...
nie miej do siebie pretensji. Przypuszam, że każdy to odczytałby na nim "digital" włączyłby na żyro Digital. Sygnałem ostrzegawczym było ostre grzanie sie serwaszuli pisze:To samo pomyślałem jak upaliłem - trzeba było najpierw ustawić analog... cholera...
Ramotny pisze:nie miej do siebie pretensji. Pprzypuszam, że każdy to odczytałby na nim "digital" włączyłby na żyro Digital. Sygnałem ostrzegawczym było ostre grzanie sie serwaszuli pisze:To samo pomyślałem jak upaliłem - trzeba było najpierw ustawić analog... cholera...
szuli pisze:Tak, tak to doczytałem co nie zmienia faktu, że nie zawsze wszyscy podają te informacje (mam na myśli tych mniej markowych)...
miruuu pisze:A co obrotów, to czy nie jest tak, że model na niższych obrotach lata nieco trudniej?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości