Intruz pisze:Regulator i ubec są pod spodem bo się nie mieszczą pod baterią
Intruz pisze:Mam nadzieje że nie bedzie jakiś zakłóceń pól magnetycznych i innych dziwnych zjawisk.
Intruz pisze:Jak sądzicie czy to ma ręce i nogi co zrobiłem ?
Intruz pisze:Dzieki za podpowiedz. Choć z tym patentem na baterie to też nie do końca bo regulator jest za szeroki i chyba ze pod skosem bym go tam musiał jakoś umieścić .
Antene dałem na przednią płoze, kable bardziej zabezpieczyłem żeby nie było kontaktu z kołem.
A teraz mam rozkminke stulecia
Throttle- to będzie gaz
Collective pitch -?
Elevator- do przodu do tyłu
Aileron- w prawo w lewo
Rudder- obrót wokół osi wirnika
Tail gain-?
Dzieki za pomoc.
Intruz pisze:Dzieki za podpowiedz. Choć z tym patentem na baterie to też nie do końca bo regulator jest za szeroki i chyba ze pod skosem bym go tam musiał jakoś umieścić.
Intruz pisze:A teraz mam rozkminke stulecia
Throttle- to będzie gaz
Collective pitch -?
Elevator- do przodu do tyłu
Aileron- w prawo w lewo
Rudder- obrót wokół osi wirnika
Tail gain-?
Neomutant pisze:GDYBY MODERATORZY PODKLEJALI TEMATY nowi użytkownicy nie pytali by za każdym razem o to samo.
Neomutant pisze:@Intruz co do ustawienia kanałów też było to nie raz.Ale na usprawiedliwienie, wina leży częściowo po stronie moderatorów.
Intruz pisze:Ustawianie drążków chyba wiem co i jak tylko problem mam z tym że chce ustawić throttle a mam załączony collective pitch i nie wiem jak to podporządkować pod przełącznik w apce tg9. A w rzeczywistości jak dodaje gazu to załącza sie silnik. I jak sie ustawia tail gain.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość