Luki35 pisze:Szkoda, że tak jak u dzieciaków, po wypadnięciu zęba, następny sam nie wyrasta w jego miejsce
aikus pisze:Czwarty raz w krotkim czasie zdarzylo mi sie wlasnie dzisiaj, ze zebatka glowna w 450tce stracila dokladnie jeden zabek.
za ktoryms razem zebatka stracila dwa, ale nie obok siebie, wiec dalo sie latac.
Artja pisze:Pokaż dobrą fotkę tego zęba, a raczej miejsca gdzie on był
Ramotny pisze:Mam telefon do dobrego stomatologa... może on coś pomoże...
Artja pisze:Ostatnio analizowaliśmy przypadek wystrzelenia łopatki ogonowej Lynx'a u kolegi Lin3e. Łopatka znalazła się przypadkowo 30m od miejsca kreta. Oględziny przełomu w miejscu uchwytu okucia wskazują dość wyraźnie na pęcherzyk powietrza w materiale.
Ramotny pisze:Niektórzy, którzy mają dobre regle z płynnym startem uruchamiają modele hardkorowo tj od razu na IDLE bo to regiel odpowiada wtedy za stopniowe rozpędzanie wirnika. Ja jestem wrogiem tego rozwiązania bo w panice (niezależnie od przyczyny) prościej i bardziej naturalnie ściąga się drążek do siebie niż szuka przełącznika NOR/IDLE.
Aikus pisze:Panie Boze, nie pozwol zeby po mojej smierci moja zona sprzedala moje helikoptery za tyle za ile jej powiedzialem, ze je kupilem...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość