Galo82 pisze:Ustawiłem tarcze poziomo, leveler dotyka wszystkich ramion tarczy.. w każdej jej pozycji.. teraz nie potrafię za cholerę ustawić łopat żeby obie miały te same kąty, jakbym nie kręcił tymi ramionami dfc.. tak zawsze różnica od 0.5 do 1 stopnia.. jakieś porady jak to zrobić przy fbl ? I głowicy dfc ?
El Grey pisze:Zdejmij popychacze z okuć i ustaw je suwmiarką, to najprostszy sposób by upewnić się że wszystko gra, jak nadal będzie źle z kątami, znaczy to że coś się powyginało i trzeba dalej szukać
hantom pisze:Jest Tylko niewielka żeby złapać zerowy kąt na jednej łopacie a drugą do tego "dotorować"
Przecież w DFC te popychacze są sztywne i suwmiarką to sobie można jedynie pomierzyć jakie fajne to ma wymiary...
Galo82 pisze: Po pakiecie 4s esc parzyło..silnik był letni.. pakiet letni..
Co mogło być przyczyną ? To że 4 pakiet z rzędu ?
Galo82 pisze:Nic nie mogę znaleźć o tych łopatkach, to taroty carbonowe..
Więc co sugeruje na 4s i silniku 3600kv od tarota ? Nie mogę znaleźć ile ma biegunów.. nie do końca wiem jak timing ustawić
Galo82 pisze:...Olewam 4s, staram się sprzedać drona.. doinwestuje potem jeszcze w 2-3 pakiety..
Założe 12t
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości