Ja wiem - my Ciebie teżRamotny pisze:Musze powiedzieć Jędruś że podziwiam się za odwage...
Kowal pisze:Bierz to, co jest najbardziej skomplikowane. Nie umiem wytłumaczyć, czemu, po co i dlaczego, ale fajnie mieć coś skomplikowanego w heliku. Nawet jak nie działa dobrze, to możesz powiedzieć, że jest to tak wyrafinowane, że reszta osprzętu tego nie ogarnia, dlatego nie działa jak powinno.
Wielce Szanowny Kolego Qugar, my z Kolegą Karolem mamy wersje PRO TT. Więc kupujemy sam ślizgacz. A co nie stać nasQugar_ pisze:Jeżeli kupiliście skrzynki od wersji SV to wam pasek nie będzie pasił![]()
IMHO bez prowadnickarol pisze:Ten patent KDS zamowilem no i popychacz. Czy do niego beda jakies prowadnice, czy bez prowadnic ??
sqymon pisze:zawiodłem sie na tym ALZRC...![]()
myslałem ze jakosciowo bedzie wydglądać to mniej wiecej w tej hierarchii: HK -> CX -> ALZRC -> Align
a tu z tego co opisujesz to jest: ALZRC -> HK -> CX -> Align
A gdzie Tarot?sqymon pisze:...a tu z tego co opisujesz to jest: ALZRC -> HK -> CX -> Align
Tak to chyba będzie wyglądało w X7:edek pisze:Wybralbym wersje 2 . 3 bylaby najlepsza gdyby dali jeszcze jedno podparcie/ramie na gore slizgacza...tak jak w Gaui 255 i X7 - IMO najlepsze ogony jakie chyba istnieja. (o X7 mowie w ciemno)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość