super_mario2 pisze:Zanim ulotnisz ptaszka - poświęć przynajmniej 20h na symulator.
super_mario2 pisze:Rożnica między lataniem heli 3/4 a 6 kanałów jest niestety kolosalna...
super_mario2 pisze:na pierwsze kilkadziesiąt lotów polecam łopaty drewniane.
W razie kreta rozpryskują się minimalizując inne potencjalne uszkodzenia.
mialem wiecej ale mi sie karka gdzies zagubilaRamotny pisze:aleś sypnął pytaniami .
I ja właśnie w temacie zawartości tego worka. Oczywiście jak się ktoś dopatrzy uchybień albo przerostu formy nad treścią to ja chętnie poczytamRamotny pisze:z wyjątkiem worka części zamiennych
"typowe" tzn. jakie? I znowu po kolejnej wypowiedzi załapałem, że zbyt pedantycznie podszedłem do zagadnienia. Właśnie nie mam zamiaru kombinować dlatego takie pytania, dla Was to normalka a ja jako trampkarz a raczej sznurówkarz dopytuje o wszystko co zwróciło moją uwagęRamotny pisze:ad 3. na razie nie kombinuj - bierz typowe dla 450-tki
Przepraszam za nierozwiniętą wypowiedźArabaT pisze:"typowe" tzn. jakie? I znowu po kolejnej wypowiedzi załapałem, że zbyt pedantycznie podszedłem do zagadnienia.Ramotny pisze:ad 3. na razie nie kombinuj - bierz typowe dla 450-tki
Wybaczam.Ramotny pisze:Przepraszam za nierozwiniętą wypowiedź
różnią się tylko sposobem mocowania okuć i oba podejdą. Do tego pierwszego (standardowy) śruby wkleja się na klej aby pod wpływem wibracji i sił nie wyleciały, ten drugi ma nakrętki samokontrujące i kleju nie trzeba. Mnie zastanawia czemu mimo że linki do nich idą z pro to w tytule mają sport - oba modele mają inną długość szpindla i wału więc przed zakupem warto by się było upewnić w sklepie czy te są istotnie do pro.
miszcz_waw pisze:Do zasilania apek są specjalne lipole o niskim C i odpowiedniej wtyczce.
Gmeracz pisze:miszcz_waw napisał(a):
Do zasilania apek są specjalne lipole o niskim C i odpowiedniej wtyczce.
... i co najważniejsze, dopasowane wymiarowo Dlatego nawet gdy masz to normalnych pakietów w apce nie zmieścisz
ArabaT pisze:Ciągle bije się z myślami, które nie dają spać po nocach, czy dobrze dobrałem serwa?
Artu pisze:Na początek będą 'ok... później pewnie i tak zmienisz... śmigłowiec
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość