ArabaT pisze:Artu Ty to umiesz pocieszyćAle ja zamawialem juz po swietach, drugiego, czyżby ich sylwester tak dlugo trzymał?
A skąd wieszArtu pisze:Cyba nigdy nie Kupowałeś od Chińczyków
To wiem, po dwóch dniach processing sprawdziłem gdzie z kolegami jade na przyspieszone "wczasy"Artu pisze:Niech Cie nie myli to USA w nazwie
Właśnie jak dostane tą i posprawdzam to co mnie nurtuje wysylam zamowienie do HK po reszte "gratów". Do tej pory nie bylo parcia na HK ale jak sprawdzilem ile rzeczy z tych ktore chce z HK jest niedostepnych i poczytalem jak z realizacja zamowienia toArtu pisze:Oni na samo "pakowanie" potrzebują czasami tydzień Szczególnie w HK
ArabaT pisze:Ach ten brak cierpliwości.
miruuu pisze:Artu,
mógłbyś napisać trochę więcej nt. przeróbki?
Wymaga to jakiegoś lutowania itp, czy po prostu jedno wykręcasz i wrzucasz drugie?
miruuu pisze:I jak wygląda kwestia zamiany modułów po modyfikacji. Sam zastanawiam się nad FrSky, ale mam 8 odbiorników pod turnigy, więc przez dłuższy czas będę stosował turnigowe i nowe naprzemiennie... Czy zmiana modułów będzie możliwa od ręki na lotnisku, czy więcej zabawy wymaga?
oryginalny wybór, za mocny nie będzie choć mocy jego nie wykorzystasz jeszcze przez jakiś czas. Duże Kv -> 11T na początek. Jest jeszcze zawsze Turnigy 2836 lub 2 wymienione przez jedrus-iastuf pisze:1 TP 450-Size 2415-06T Brushless Heli Motor 4400kv czy to oby nie za mocny silnik ?
nie wiem czy to dobry wybór ale osobiście za taką samą cenę wybrałbym CopterX 450Pro - wałek/pasek i fbl/fl to już zależy od osoby. A nawet x2 aby części byłystuf pisze:1 HK-450TT PRO 3D Torque-Tube Helicopter Kit (Align T-Rex Compat.)
- zdecydowanie lepszy ten co podał jedrusstuf pisze:1 Hobby King 401B AVCS Digital Head Lock Gyro
miszcz_waw pisze:nie wiem czy to dobry wybór ale osobiście za taką samą cenę wybrałbym CopterX 450Pro - wałek/pasek i fbl/fl to już zależy od osoby. A nawet x2 aby części były
stuf pisze:Chciałbym gotowca - złożonego.. wolę rozkładać i się uczyć niż składać i źle to robić. Jeśli się mylę to poprawcie mnie.. tu chyba wystarczy wsadzić odbiornik i baterię
stuf pisze:Tak w ogóle to dzięki za pomoc. Nienawidzę czuć takiej bezradności i nie wiedzy na jakiś temat który mnie interesuje
stuf pisze:Zmieniam zdanie 3 razy dziennie.. zaczynam być zmęczony tym wybieraniem, szukaniem...
Zastanawiam się nad wersją RTF ? Ale ja mam już apkę jak w podpisie oraz odbiornik 9ch.
Chciałbym gotowca - złożonego.. wolę rozkładać i się uczyć niż składać i źle to robić. Jeśli się mylę to poprawcie mnie.. tu chyba wystarczy wsadzić odbiornik i baterię (czysta przyjemność z montażu)?? czy ten będzie dobry -> http://www.ehirobo.com/shop/product_inf ... s_id=9751'
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość