jedrus pisze:Nie przejmuj się - to normalka, szczególnie na początku. Z czasem, kiedy będziesz miał większą wiedzę w temacie, łatwiej Ci się będzie określić. Poza tym to powiem Ci, że przez całe swoje życie nie przeczytałem tyle tekstu, co przez ostatnie dwa lata z okładem, a i tak mało wiem i jeszcze gorzej latam![]()
Tak więc czytaj, czytaj i jeszcze raz czytaj. Albo nie czytaj tylko lataj, lataj i jeszcze raz lataj![]()
PS. Nie chcę Cię martwić, czy zniechęcać, ale to nie jest tanie hobby. Na dziś wydaje Ci się, że te kilkaset złotych to jakaś duża rożnica... z czasem zmienisz zdanie![]()
![]()
jedrus pisze:Nie przejmuj się - to normalka, szczególnie na początku. Z czasem, kiedy będziesz miał większą wiedzę w temacie, łatwiej Ci się będzie określić. Poza tym to powiem Ci, że przez całe swoje życie nie przeczytałem tyle tekstu, co przez ostatnie dwa lata z okładem, a i tak mało wiem i jeszcze gorzej latam![]()
Tak więc czytaj, czytaj i jeszcze raz czytaj. Albo nie czytaj tylko lataj, lataj i jeszcze raz lataj![]()
PS. Nie chcę Cię martwić, czy zniechęcać, ale to nie jest tanie hobby. Na dziś wydaje Ci się, że te kilkaset złotych to jakaś duża rożnica... z czasem zmienisz zdanie![]()
![]()
Ramotny pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gmeracz pisze:Andrzej, ty mi tu nie pitol takich rzeczy![]()
![]()
Instrukcję masz?
Potrafisz czytać schemat "rozstrzelony"?
Znasz parę wyrazów w języku angielskim albo używasz translatora?
Denerwuje cię że nie wiesz wszystkiego na temat cię interesujący?
Chcesz mieć satysfakcję z hobby nieporównywalną do jazdy na jednym kole roweru?
No to nie pitol mi tu...
+1 to znaczy, że ja też.stuf pisze:jedrus pisze:+1
I do 450ki nie wymyślili nic lepszego
eee ale co to te +1 ??
I gdzie idzie żeńska końcówka ? regiel czy aku ?
jedrus pisze:Żeńskie są na pakietach
AdamskY pisze:jedrus pisze:Żeńskie są na pakietach
Turnigy 2200mAh 3S1P 11.1v 35C 45C
chyba żeńskie są na regulatorach
AdamskY pisze:jedrus pisze:Żeńskie są na pakietach
karol pisze:AdamskY pisze:jedrus pisze:Żeńskie są na pakietach
No wlasnie, zenskie sa na pakietach, jak widzisz na linku ktory podales, to masz wlasnie gniazda. Jak wtyczka nie ma bolcow, czy czegos co wystaje nazywa sie gniazdem. Porownaj to z kobieta i mezczyna. Kobieta nie ma bolca (czasami ma, ale to juz inna historia), a mezczyna ma.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości