czy ktos posiada walkere master cp i przerobil na bezszczotke

czy mozna przeprogramowac regiel (typowy z HK )
Gajos pisze:Przerobiłem oba Super CP i obstawiam, że w Master CP będzie to samo, czyli inny standard sterowania 'reglem' - napięciem, a nie PWMem. Nigdy nie widziałem w HK regulatorów sterowanych napięciem (jedna, co najwyżej dwie żyłki, ale nie trzy).
Domyślam się, że to coś takiego:zbig pisze:wiec przerobilem ,wykorzystalem kit walkery szczotka pozostala na tylku,helik z bezszczotka z przodu wyglada dosc zgrabnie i lekko mam tylko problem ze po odcieciu napiecia lub holdzie ,helik ma dosc denerwujacy czas zatrzymania wirnika ,zebatka mieli dobre 3-4 sek.podobno tak z nim jest i to normalka?
korzystalem z karty do prog.ale nie ma zmian.
Domyślam się, że to coś takiego:Gajos pisze:zbig pisze:wiec przerobilem ,wykorzystalem kit walkery szczotka pozostala na tylku,helik z bezszczotka z przodu wyglada dosc zgrabnie i lekko mam tylko problem ze po odcieciu napiecia lub holdzie ,helik ma dosc denerwujacy czas zatrzymania wirnika ,zebatka mieli dobre 3-4 sek.podobno tak z nim jest i to normalka?
korzystalem z karty do prog.ale nie ma zmian.
Buszmen pisze:Cześć!
Na początek prośba do Admina: nie wywalaj od razu wątku, niech powisi ze 2 dni, a potem ewentualnie do "wora" z Master CP.
miruuu pisze:Buszmen pisze:Cześć!
Na początek prośba do Admina: nie wywalaj od razu wątku, niech powisi ze 2 dni, a potem ewentualnie do "wora" z Master CP.
Tamten wór ma 4 posty, dlatego uważam że w takich sytuacjach lepiej kontynuować wątek o kontretnym modelu... ale moge te dwa dni poczekać
Wiktor pisze:a skąd wziąłeś tego moda?
ten konwerter jest do silników głównych a nie ogonowych ( jest powolny) i na 2s a nie 3s. w blade mcpx na 1s działał ale kable były podpięte odwrotnie do wyjścia na silniczek i nie było podpięte do niego zasilanie z beca tylko wychodził sam sygnał do esc
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość