miszcz_waw pisze:No a sam heli- bez lupy i dłoni chirurga nie podchodź. Ja nawet z lamą miałem problemy bo wszystko małe, naprawy solo pro to dla mnie masakra...
Gmeracz pisze:A co do tej blokady na wale - przy tak małej odległości od osi obrotu nie ma mowy o jakimś niewyważeniu, ...
miszcz_waw pisze:Niezła jazda z tymi łopatami...Brawo za upór i precyzję.
Gmeracz pisze:Wybieram się do Szczecina za ok. miesiąc. Może być
No niekoniecznie - nie każdą stal można hartować a jeśli nawet to niekoniecznie w wodzie - wszystko zależy od tego jaka to stal. Także wcale nie musiała się zahartować.jarkog pisze:Tym razem wziąłem ją i zahartowałem najprostszym domowym sposobem (kuchenka gazowa rozgrzanie do czerwoności i woda) i zobaczymy czy będzie wytrzymalsza.
Ramotny pisze:No niekoniecznie - nie każdą stal można hartować a jeśli nawet to niekoniecznie w wodzie - wszystko zależy od tego jaka to stal. Także wcale nie musiała się zahartować.
Ramotny pisze:bigmrowa pisze:Można odwrócić pytanie. Po co modelowi z flybarem montować moduł stabilizacji lotu ? Sprawa robi się chyba jasna
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość