Jakos mi się to w gałach podobawojtekr pisze:Wąski jak Kasama
Gała jest w trakcie powstawania, ale może mi się uda zabrać pudło z częściami + to co już powstałomiruuu pisze:Wsadzisz nowa gale w środę do auta? Zamacalbym...
No ja się jeszcze zastanawiam właśnie nad nowym silnikiem, albo przewinięciem starego. Nie żebym z obecnego Skorpiona nie był zadowolony, ale jak go wyjąłem i obejrzałem, to już wygląda jak po niezłej wojnieExtra330 pisze:Latam na tej ramie od jakiegoś czasu. Jest dużo miejsca na pakiet. Latam na 6s5000, silnik przewinięty i Lopaty Rotech520. Takiej lekkości i powera nie mam w żadnym innym śmiglaku. Jest ogień. Nie wiem jak po krecie bedzie wygladaL akumulator otoczony węglem na sztorc
Extra330 pisze:Nawet się nie zastanawiaj tylko przewijaj.
kubacki pisze:
mam nadzieję że Zborek będzie kontynuował wątek
aikus pisze:WOW...
Właśnie się dowiedziałem, że X5 to model który nie umiera:D:D
Fajnie!!
Kurde trzeba będzie....
Zborek, ten stary kit będziesz sprzedawał? Za ile?
Jak wygląda kompatybilność części pomiędzy starym X5 a X5V2?
aikus pisze:Tak tylko się przyczepię: Co to znaczy, że kit jest nadwerężony? co się takiego w kicie zużywa?
Łożyska i snapy.
Wymieniasz to i już nie jest nadwerężony.
No OK, czasem dochodzą gdzieś tam takie rzeczy jak powyrabiane gwinty w niektórych miejscach... czasem można to naprawić łatwiej, czasem trudniej, prawie zawsze można... Ale to są detale. Takie same jak te łożyska i snapy.
Nie sądziłem, że na forum wpadnie fotka jak miruuu trzyma moją gałę w dłonimiruuu pisze:Dzisiaj gałka zborka obmacana... nono fajniutka
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość