Postautor: Galo82 » 14 paź 2016, o 07:28
Z tym brainem, niestety nie da rady tak, chyba że po całkowitym ustawieniu.. wsadzę go tam i już nie będę potrzebował dostępu do usb, niestety osłona belki zasłania prawie całe to miejsce i nie idzie się wpiąć pod usb.
Z pinionem tak zrobię, niestety pośpieszyłem się i zamówiłem 11t alu, ale złoże jeszcze jedno zamówienie i wezmę trochę części na zapas i levelera,
Niestety nie umiem sobie poradzić z ustawieniem kątów, jak z przodu na łopatach ustawię 0stopni, to z tyłu na belce mam z 4stopnie, z boku jeszcze co innego.. nie umiem tego ustawić żeby we wszystkich pozycjach chociaż blisko 0stopni było, w tarocie cyfrowy kątomierz złapałem sobie zero od płaskiej głowicy, i potem już z górki, gdzieś czytałem żeby w dziurkę w której jest śruba łopat, wsadzić odpowiedniej grubości śrubokręt, i ustawić śrubokręt równolegle do wału.. ,rozumiem że jak potem obrócę wirnik i coś się rozjedzie to już wina żle ustawionej tarczy ?, drugi sposób to złożenie łopat pod kątem 90stopni, żeby były równo..,tylko jeżeli nie są to który popychacz skracać (w sensie od której łopaty)..
Governor narazie wyłączyłem.. wezmę na Dmowskiego heli.. Kupię apkę na androida od braina, i pokombinujemy coś na lotnisku.
2 x XL Power 380 I XL Power 550 I OXY4max I OXY2 SH I
Fr-Sky X-lite Pro