lethe pisze:Wyczytałem że w zestawie jest już gotowa złożona głowica... ktoś mówił że dla systemów FBL najlepiej montować te twarde. Prawda?
lethe pisze:Jeszcze raz wielkie dzięki, ani w najbliższej ani nawet w dalszej okolicy nie udało mi się znaleźć żadnych klubów i jestem bardzo wdzięczny że mam komu zawracać głowę.
niektórzy twierdzą że to niedopuszczalne i że odpowiada (może odpowiadać) za problemy z regulacją żyra (podobno może wprowadzać drgania układu napędowego) - osobiście to o..wam bo jeszcze nie zdarzyło mi się mieć prostej zębatki (no może raz)...lethe pisze:1. Czy dopuszczalne jest by krawędź zębatki głównej podczas kręcenia poruszała się lekko w górę i w dół? (patrząc prostopadle od boku)
lethe pisze:1. Czy dopuszczalne jest by krawędź zębatki głównej podczas kręcenia poruszała się lekko w górę i w dół? (patrząc prostopadle od boku)
lethe pisze:2. Chciałbym tylko potwierdzić czy za pomocą http://www.hobbywing.com/product_show.asp?id=215 będę mógł zaktualizować stockowy ESC?
lethe pisze:Przy okazji jeszcze jedna rzecz. Jako że nie posiadam jeszcze żadnego doświadczenia i trochę boje się o baterie zamierzam sobie sprawić lipoguarda, w tym samym sklepie da się też dostać zębatki ze skośnymi zębami do X5. Warto się w to bawić?
crash pisze:a co z tym beastx i 3gx? na czym innym latać?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość