aikus pisze:Ej... to jak Ty tą apkę trzymasz....

??
A no tak:
IMG_6320.jpg
Czyli ani to kciuki ani szczypce - taki sposób mieszany. Niby steruję kciukami, ale stabilizuję wskazującymi - w ten sposób mam większe poczucie kontroli i precyzji. Samymi kciukami dziwnie mi jakoś (jestem w posiadaniu xbox one ale nie gram

)
I jeśli chodzi o hold i autorotacje to u mnie są te dwa bistabilne po prawej - sprawdza się to super bo wskazującym mogę szybko pchnąć holda, co ostatnio uczyniłem.
Środkowymi po obu stronach mogę swobodnie obsługiwać trzypozycyjne (po lewej mam idle a po prawej setupy brajna).
aikus pisze:W większości apek jest po jednej stronie bistabilny duży pstryczek pod palcem wskazującym a po drugiej stronie taki sam tyle, że monostabilny. Monostabilny jest w zasadzie dedykowany do apki trenera, ale ja go właśnie używam do Rescue.
I właśnie tak sobie wymyśliłem, tylko, jak być może widać na zdjęciu, ciągnięcie lewym fakowym jest mega niewygodne przez tego pota ctrl6 więc...
mwx pisze:Nie spotkałem jeszcze apki w której nie dałoby się wymienić bistabilnego pstryczka na monstabilny, albo chociaż zamienić ich miejscami.
Spróbuję po prostu obrócić ten monostabilny po lewej tak, żeby móc go pchać lewym wskazującym, tak, jak holda po prawej - może się sprawdzi

W ogóle to swego czasu założyłem wątek dot. pstryków ale z kbarem nie miałem takich dylematów:
viewtopic.php?f=55&t=11386
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.