tomek68 pisze::masakra:
http://imageshack.us/g/4/dscf6442dvdpal.jpg/
tomek68 pisze:Pewnie trzeba się do Marka uśmiechnąć może ma jakąś V2 na stanie ?.
Nie o takiej w każdym razie modyfikacji myślałem
Nasze robią same. Może Twoja jeszcze nie przywykła...super_mario2 pisze:Obiecywaliście - że zrobi sama. Kłamaliście![]()
![]()
W locie niemożliwe...super_mario2 pisze:Zbyt nerwowe ruchy i łopata trafiła mi w ogon. W symku takich cudów nie ma![]()
nie mówi sie "o dziwo" tylko "o proszę pani..." (obejrzyj dokładnie - na pewno jest przytarcie)super_mario2 pisze:Na łopatach o dziwo nie ma śladu.
może ją jakimś pestycydem?super_mario2 pisze:I ciągle mam jakiś hałas z okolicy ogona. Takie delikatne cykanie. Wymieniłem już uszkodzone łożysko na parasolce i obejrzałem dokładnie łożyska wirnika ogonowego. Są ok. Cykanie ustaje przy nawrotach, słychać je w zawisie i locie postępowym.
Kowal pisze:Odnośnie Floatera. Na 99% zachowanie jego jest spowodowane zbyt małą prędkością. Dołożyłeś mu masy. Mógł też się zmienić środek ciężkości. Jeżeli go reaktywujesz, to spróbuj latać szybciej. Podczas szybowania przestaw trymer steru wysokości na "oddanie" (Tak jakbyś chciał się zniżać). Sprawdź ŚC. Mój ojciec zawsze mi mówił, że lepiej 10km/h za szybko niż 5 za mało. Fakt, że mówił o samolotach, ale stosuję to też w samochodzie.
Co do cykania. Sprawdź czy nie masz ziarenek piasku w zębatkach lub małych zadziorów itp.
Przyczyn walnięcia łopaty w belkę może być kilka:
- Lądowanie w wysokiej trawie
- Przechylenie się wiatraka i zaczepienie łopatami o ziemię
- Lądowanie z dużym opadaniem helikiem lecącym w bok
- I nie wiem co jeszcze.
Wgniecenie masz od góry. Pewnie miałeś zbyt dużą prędkość pionową. Poszukaj śladów uderzenia na końcówce łopaty.
To był raczej twój błąd niż wada sprzętu.
Ramotny pisze:nie mówi sie "o dziwo" tylko "o proszę pani..." (obejrzyj dokładnie - na pewno jest przytarcie)super_mario2 pisze:Na łopatach o dziwo nie ma śladu.
super_mario2 pisze:Nie mam do Was siły...![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości