Roadie pisze:Podwozie dzis jednak zdejme, ciezarki przesune na max do wewnatrz - zobacze jak bedzie sie latalo - a napewno inaczej.
Raczej na zewnątrz flybara, będzie stateczniej.
Roadie pisze:Podwozie dzis jednak zdejme, ciezarki przesune na max do wewnatrz - zobacze jak bedzie sie latalo - a napewno inaczej.
Gmeracz pisze:Roadie pisze:Podwozie dzis jednak zdejme, ciezarki przesune na max do wewnatrz - zobacze jak bedzie sie latalo - a napewno inaczej.
Raczej na zewnątrz flybara, będzie stateczniej.
jedrus pisze:No i stało się. Dołączyłem do grona gwiazd i sław naszego hobby...![]()
Jak tylko dowiedziałem się, że w pobliżu jest woda nie mogłem sobie darować... i nie skorzystać z tej niepowtarzalnej okazji zrealizowania marzenia wielu, które zrealizowało tak niewielu, a które było tak modne tego sezonu... yes, yes, yes!
Oto MÓJ lot nad falami...![]()
![]()
...no fale to może przesadzone, a lot to co prawda tylko kilkadziesiąt sekund i w zasadzie zawis, ale przecież nie o to chodzi... te wrażania, ta niepowtarzalność sytuacji, to poczucie dołączenia do elit... bezcenne![]()
Gmeracz pisze:To teraz się wydało, po co wozisz te cholerne piłki na ogonach
Jak już opanujesz stabilny zawis możesz spróbować umoczyć podwozie. To dopiero łapki będą latać![]()
jedrus pisze:Ja widziałem jak kolega inż. Ramotny lądował na wodzie swoim Kingiem... może się pochwali![]()
Ramotny pisze:moovish image....
żeby mieć co łowić wpierw trzeba utopićRoadie pisze:W jakim to jeziorku mozna takie ladne okazy wylowic?![]()
Roadie pisze:Ciekawe dlaczego glos w filmiku jest wylaczony
Inż.Ramotny umie pływać...Luke Skywalker pisze:Się Inż. Ramotny niebezpiecznie bez kapoka wychyla... Jednostka pływająca łapie w pewnym momencie niebezpieczny przechył...
Ł.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość