Karol, wyluzuj i spokojnie. Alignami żyro to pół nieba opędzisz i będzie dobrze... Ja tak powiedziałem o Spartanach ale GP da bardzo dobrze radę.
Ty qrna nie lubisz czytać porad albo uparty jesteś

Kulka u mnie ma 14 mm.
Ja ci gwarantuję, że jak wstawisz 750-tkę na normalnej gąbce (nie podwójnej i bez blachy) i ustawisz PRAWIDŁOWO limity ogona (opcja przedostatnia w gyro) to będziesz straszył wszystkie muchy na niebie!

I nie będzie opcji że ci model źle lata...
A jak będzie źle latał to napiszesz i coś wymyślimy
Najpierw ustaw czułość, potem zabierz się za zębatkę. No co ty? od d... strony się zabierasz. Nieważne czym latasz, abyś latał!!! (forum). Ogon ma być stały i tyle. Po opanowaniu jednej zębatki bierzesz się za drugą. Bo inaczej bardzo szybko się pogubisz i zgłupiejesz co i jak wpływa na model??? Trza gmerać a nie przebierać... He he... (o qrcze, spodobało mi się to he he)
Aaaaaa... No nie rozumiem, dlaczego możesz ustawiać żyro tylko manualnie? Bo co? Odbiornik wystarczy więc dlaczego nie z apki? Coś tu nie tak.
Poza tym nawet przy 13-tce też można poszaleć. Może masz ustawy fabryczne i jeszcze tego nie czujesz? No qrde robię materiał na forum o wszystkich ustawach głowicy (zapowiedziane miesiąc temu

), może w niedzielę wyjdzie... Nie chcę zrobić jakiegoś babola i sprawdzam wszystko dwa razy... Ale na prawdę warto, w sumie za małe pieniądze można polatać tym modelem i mieć dużo frajdy.
Może tak mówię bo przestawiłem głowicę na maks ruchu i muszę powiedzieć, że zabiłbym teraz argumentami jednego oportunistycznego kolegę z Waldorfa co do żwawości modelu. Ruchy ma jak 450-tka. A jak dodasz D/R lub Expo to na prawdę... tylko techniki brakuje.
Nie mam zbytniej wprawy w lataniu jak np. Edek (nasz przysłowiowy chłopak do bicia

), ale tyle co latam to mogę powiedzieć, że fajnie jest z Gigusiem poszaleć. A widziałem filmy z nim i wiem, co można... NA PLASTIKU!!!