Moderator: Kowal
krasniybaron pisze:http://www.aeroklub.poznan.pl/artykuly.php?id=281
Dzień dobry, chcę zapytać, czy ktoś pójdzie na to wydarzenie?
Może ktoś będzie miał dwa wolne miejsca w samochodzie? Ja i moja żona, dołączyliśmy się z przyjemnością
Rafules pisze: ... zmiana planów i z Radziem jedziemy na Bąków zlot heli
marek_c4 pisze:Rafules pisze: ... zmiana planów i z Radziem jedziemy na Bąków zlot heli
Siemka
Na długo jedziecie, czy tak w ubiegłym roku - tylko sobota ?
Pytam bo co prawda w sobotę jadę do pracy, ale w niedzielę chętnie bym się spotkał / pogadał / polatał wspólnie
Czy bylibyście chętni na niedzielne spotkanie, czy raczej odpoczynek po podróży ?
Rafules pisze:marek_c4 pisze:Rafules pisze: ... zmiana planów i z Radziem jedziemy na Bąków zlot heli
Siemka
Na długo jedziecie, czy tak w ubiegłym roku - tylko sobota ?
Pytam bo co prawda w sobotę jadę do pracy, ale w niedzielę chętnie bym się spotkał / pogadał / polatał wspólnie
Czy bylibyście chętni na niedzielne spotkanie, czy raczej odpoczynek po podróży ?
Elo Marku
Jedziemy na Sobotę więc może się uda w niedzielę polatać ale nie obiecuję bo różnie może się skończyć
mwx pisze:Jakie akusy do niego planujesz? Z 1800mAh trzeba dopchać 35-50g ołowiu w dziób kabinki żeby wyważyć maszynę...
Rafules pisze:mwx pisze:Jakie akusy do niego planujesz? Z 1800mAh trzeba dopchać 35-50g ołowiu w dziób kabinki żeby wyważyć maszynę...
Maniek lata na 2200 i chyba jest ok więc to właściwy wybór będzie
angry trex pisze:Z uporem maniaka twierdzę ze to zaje.... model. Na przód zamiast ołowiu ESC Talon 90 i motor ten co ma Rafał w 380tce. I git.
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości