Ja narazie tylko krótko odpiszę, że podpisuję się pod obydwoma przedpiścami obydwiema rękami.
Było zaje**scie, było dużo, tłoczno, było latane, było strzelane i mimo, że na tle innych byłem krótko (przyjechałem późno, więc dla równowagi wyjechać musiałem wcześniej)....
.... no to ... o niech o zajebistości dzisiejszego dnia świadczy fakt, że jak przyjechałem to nie miałem gdzie zaparkować!!!!
Aż się zachciewa.
Mam kilka zdjęć, mam film z oblotu Majkowego nowego przecinaka.... fajnie lata, ale jest do dopracowania i pełnych pazurów jeszcze nie pokazał.
...
.... i chyba się przeproszę z lunetą do wiatrówki.... ale jednak nie do sprężyny tylko do Artemisa na CO2.
Artja ma jakąś nieuzywaną... może odkupię od niego.
A sprężyna nowa sprężyna narazie zostanie z taką spręzyną z jaką jest... Strzelałem z niej trochę i już mnie łapa bolała od naciągania. Jak bym przywalił 16J to by mi łapa odpadła.

Może z czasem jak klapnie to wymienie na taką samą jak w tej drugie... znaczy pierwszej Gamo, czyli sprężyna od Slavii która pasuje idealnie, ma prawie zerowe napięcie wstępne, nie jest wysilona i nie siada po kilkuset strzałach.
.... alw to tytułem tak trochę offtopa... trzeba iść spać.
Jutro ... jutro ten. ... Jutro zdjęcia i filmy.