Moderator: Kowal
miruuu pisze:Już nie pamiętam, ale tam czasem nie ma jakiegoś "zapisz ustawienia" czy coś w tym stylu? Być może po prostu "brainowo" odłączasz gdy ustawisz...
MASA pisze:na dzisiaj się poddaję ...
doszedłem do momentu kiedy byłem w stanie go podłączyć ... po czym się zaczeło dziać coś takiego że raz na jakiś czas się restarował przy podłączaniu
dzisiaj wziąłem sobie za punkt honoru żeby na dobre go podłaczyć więc na jednym kompie ustawiełm VM i wgrałem najpierw XP i a potem Win7
na XP się nie dało podłączyć wogóle na winie7 dało ale tylko raz potem się wyzerował i potem wydaje mi się że zaciągnął aktualizacje po której juz nie był w stanie przypisywac portu na rządanie
ostatecznie miałem pod reką informatyka - który obczaił że kwestią jest sam program zyx - który chcę trwałego przypisania portu na rzyczenie czy coś takiego - co nie jest mozliwe w systemach z I3/I5/I7 oraz karnelem @#$%^&*()_ coś tam coś tam
w skrócie chodzi o to że program musimy odpalić na windowsie 7 na starym komputerze
i w tym miejscu nie jestem w stanie już nic zdziałać - niemam dostępnego kompa z starszym hardwerem niz dla I5 trzeciej generacji
jest jeszcze jedna opcja której nie jestem w stanie sprawdzić - a mianowicie ponoć jest soft na andrida - nie mam żadnego telefonu innego niż windowsPhone w pracy też nikt nie ma androida.............
MASA pisze:Panowie jadę dzisiaj do pracy i mój samochód pokazał 12st - latamy, latam, latamy / jakaś ustawka na weekend?
marek_c4 pisze:MASA pisze:Panowie jadę dzisiaj do pracy i mój samochód pokazał 12st - latamy, latam, latamy / jakaś ustawka na weekend?
No ja jestem gotowy - ale mam głoda na latanie haha
Póki co pogoda jest OK - ciepło i nie pada, mam nadzieję że taki stan rzeczy utrzyma się do weckendu i damy radę się spotkać.
---
A jak tam Mareckiego 450-ka ..... z tego co widziałem / czytałem, to raczej kiszka z tym ZYX'em
MASA pisze:marek_c4 pisze:MASA pisze:Panowie jadę dzisiaj do pracy i mój samochód pokazał 12st - latamy, latam, latamy / jakaś ustawka na weekend?
No ja jestem gotowy - ale mam głoda na latanie haha
Póki co pogoda jest OK - ciepło i nie pada, mam nadzieję że taki stan rzeczy utrzyma się do weckendu i damy radę się spotkać.
---
A jak tam Mareckiego 450-ka ..... z tego co widziałem / czytałem, to raczej kiszka z tym ZYX'em
Marecki donosi że masz lapka z XP, to moze się zasadzimy w modelarni....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości