Moderator: Kowal
Kula pisze:Jak przyjechałem to myślałem, że kupa z latania, tak padało. Ale potem przestało i zrobiłem kilka przyjemnych lotów. Wgrałęm też nowy soft to Braina i przetestowałem parametr PITCH PUMPINGsuper, jest kop !!!
Kula pisze:Jaki ci potrzeba pakiet do tego kombata? Mam na zbyciu 1300 3s 30c turnigy. Do quada się nie nadaje ale może kombat jeszcze da radę. Daj znać czy chcesz, to ci go jutro jakoś przekażę.
lin3e pisze:Kula czy zauważyłeś aby PP wysysał bardziej pakiet? Jaką wartość ustawiłeś?
lenu pisze:To dało się jeszcze później przyjechać i widzieć model?musieliśmy się minąć. Szkoda tylko, że Smok długo nie polatał dzisiaj
Artja pisze:No fakt, ze Smoka wyłażą kolejno trociny po ostatniej przygodzie. Mimo ostrego testowania w hangarze okazało się że jedno serwo cykliki jednak oberwało mocniej. Po krótkiej szarpance z silnikiem spowodowanej zmianą paliwa z Coptamixa na Bekrę, Smok powisiał chwilę, tak się już powoli zbierałem na delikatny oblocik i zaczęła się telepawka. Trochę za mocno go posadziłem, ale już się przechylał i nie chciałem zwlekać, trzasnęła tylko tylna goleń podwozia. Jedno serwo ma jednak zgoloną zębatkę. Te silniczki HV to jest jednak straszna siła i nie lzia ich blokować. Uznałem że nie będę ryzykował, wymienię zębatki we wszystkich serwach na cyklice.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości