Moderator: Kowal
Czarkowicz pisze:Jacek, będzie Ci potem łgał w żywe oczy i się wypierał...Głównie dlatego żadnego sprzętu nie odkupuję. Najwyżej od przyjaciela, gdy mam absolutną pewność...aikus pisze:... zeby nie moc sie z nia pozniej pokazac i wspolnie polatac?? ...
Artja pisze:Czarkowicz pisze:Wiele razy mnie już okradziono, zrobiłem się 'czujny jak ważka', a i tak. W czwartek, gdy podchodziłem Was pomęczyć, trzykrotnie trafiłem na dostatecznie długą chwilę, że Każdy miał odwróconą uwagę.
Przyznam, że nie zwracam uwagi na swoje klamoty na lotnisku i raczej nie zamierzam. Technicznie takie pilnowanie to rzecz trudno wykonalna, niewygodna i wprowadza nieprzyjemną atmosferę podejrzliwości. Nie spotkałem się jeszcze z przypadkiem zawłaszczenia czy sabotażu, w przypadku wykrycia los takiego delikwenta wydaje się być przesądzony, i nie mam tu na myśli sądu rejonowego.
PiotrS pisze:No to 13 pakietów dziś wylatane
Kto rano wstaje, ten się nie poci.....
Jazz pisze:Z racji ze to byla spalina, starsi modelarze (slot samolotowy) szybko zadzialali i juz nia nie latal.
Nie bede wytykal palcami, ale zainteresowani i tak sie domysla kto ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość