Niech Moc Będzie z Wami, Ben DX18 Gasser 700 Goblin 550 Protos Mini RCmaniak.pl - SAB Goblin, MSH Protos, Spektrum, Fatshark, Cześci Trex, Drony wyścigowe
Niech Moc Będzie z Wami, Ben DX18 Gasser 700 Goblin 550 Protos Mini RCmaniak.pl - SAB Goblin, MSH Protos, Spektrum, Fatshark, Cześci Trex, Drony wyścigowe
Dzisiaj wialo, ale było bardzo fajnie. 7 pakietów wylatanych. Chciałem wycalować Kena z okazji imienin, ale wstydzioch jestem więc nieco ograniczyłem zapędy... moze za rok...
No i jakby to powiedzieć... bo łopaty to trza umieć łamać...
Się działo Imprezka mnie kosztowała dwa komplety łopat, po rozprostowaniu prawie jak nowe , no i spalony silnik w Dogu, ale warto było.
Łopaty po kretach przyjmowały dziwny kształt
Skoro Amerykańce zrobili samolot z takimi skrzydłami to może taki kształt łopat też by miał jakieś zalety W ramach testu próbowałem wystartować na modyfikowanych łopatach, nawet miniak prawie się uniósł, ale jesus bolt na kole głównym był ścięty i nie dało rady
Eh ci Włosi, dali za dużą gąbkę, łopatki ni jak nie sięgną
Nie obyło się bez prezentów
Grill też był, podziękowania dla Aikusa za świetny talerzyk na kiełbaski