Moderator: Kowal
radios24 pisze:VaderJK pisze:Może na raków przyjedziecie? Ja będę tak koło 12 pewnie.
Chyba mnie nie wpuszczą....
VaderJK pisze:Oczywiście nie jadę na raków bo pada.... Niepotrzebnie ładowalem pakiety
Leo pisze:Ja jeszcze poczekam trochę na rozwój sytuacji, bo jestem już naładowany.
Damdodo pisze:Leo pisze:Ja jeszcze poczekam trochę na rozwój sytuacji, bo jestem już naładowany.
Też się naładowałem no ale cóż.... Gówniany opad atmosferyczny....![]()
Jak trafi się jakieś okno w deszczu to pozostaje mi wylatac pakiety na pobliskiej łące.... Jak zawsze sam...![]()
Żeby dojechać na Brodzką muszę liczyć 60 - 90 minut. Drugie tyle z powrotem. A jak zajadę i będzie lało albo nikogo nie będzie?
ocean_wro pisze:Damdodo pisze:Leo pisze:Ja jeszcze poczekam trochę na rozwój sytuacji, bo jestem już naładowany.
Też się naładowałem no ale cóż.... Gówniany opad atmosferyczny....![]()
Jak trafi się jakieś okno w deszczu to pozostaje mi wylatac pakiety na pobliskiej łące.... Jak zawsze sam...![]()
Żeby dojechać na Brodzką muszę liczyć 60 - 90 minut. Drugie tyle z powrotem. A jak zajadę i będzie lało albo nikogo nie będzie?
To gdzie Ty mieszkasz ? W Kłodzku ?
Leo pisze:Ja za (dłuższą) chwilę ruszam na Brodzką.
Leo pisze:Ja dziś zrobiłem 6 lotów w przerwie od deszczu i bez rescue uratowałem raz Reksia od kreta
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości