A dzisiaj mialem przyjemnosc poznac Kowalowa rodzinke:) Troche polatalismy, troche pogadalismy... Przesympatycznie bylo:) Jutro niestety wyjazd do Lidzbarka, i to tak raczej z rana, wiec mnie nie bedzie:|
Jutro jestem 11. Kurcze, ulatniam g550 po długiej przerwie, aż się boję
Niech Moc Będzie z Wami, Ben DX18 Gasser 700 Goblin 550 Protos Mini RCmaniak.pl - SAB Goblin, MSH Protos, Spektrum, Fatshark, Cześci Trex, Drony wyścigowe
To go postawię i moe bedę lata żeby gobi się powoli przyzwyczajał.
Niech Moc Będzie z Wami, Ben DX18 Gasser 700 Goblin 550 Protos Mini RCmaniak.pl - SAB Goblin, MSH Protos, Spektrum, Fatshark, Cześci Trex, Drony wyścigowe
Ja też jutro przyjadę. Nie wiem co prawda o której dokładnie, ale obstawiam jakoś koło 13:00. Też ulatniam Goblina, tego co się przypalił w Wincentowie. Silnik od Danielosa i szklane ramki serw. Muszę tylko jutro rano Braina i ICEa ustawić.
A Danielos zamieścił fotki kolejnego silnika ? ps. Tak mi się przypomniało że updatu posta o Dogu nie zrobiłem.
Biorę grila i niestety mam tylko jeden worek kiełby więc tylko na 3 osoby wystarczy. Chleb też mam. Będę ok 11tej