Moderator: Kowal
rawro pisze:Ustawiam helika na polu zdejmuje holda a ten wariat od razu do góry szybko drążek w dół a on do góryw panice zapinam holda i widzę jak spada z 3-4 metrów jak kamień na podwozie
![]()
rawro pisze:Ustawiam helika na polu zdejmuje holda a ten wariat od razu do góry szybko drążek w dół a on do góryw panice zapinam holda i widzę jak spada z 3-4 metrów jak kamień na podwozie
wyglądało nie groźnie tylko jakoś sie przekrzywił w lewo.. Mówię co jest blać z nim. stawiam i odpalam ponownie tym razem w normalu..
zaczyna kręcić jest już dobrze ale co to ? ja gaz prawie do oporu a on nie startuje ? podchodzę bliżej i widzę że go dociska zamiast iść do góry.....
i tu ja wielki kretyn wpadam na pomysł aaaaaaaa pewnie revers silnika....
kurde ale miałem zdziwko gdy ustawiłem revers silnika a ten na holdzie odpalił na maxa zrobił kangurka i spadł na bok![]()
![]()
dopiero do mnie dotarło że to revers PIT
ustawiłem odpaliłem i już było niby normalnie lecz helikiem mocno rzucało na boki tak jak byłby wał krzywyna oko wygląda prosty lecz jak go odpalam na stoliku to zaczyna skakać na boki (cały helik)...
No masakra... wrócilem do domu na wielkim wkurwie..... mam juz dość tego.... Najbardziej wkurwia mnie to ze za mało jeszcze wiem o heliku i bez pomocy sam tego nie ustawie.......mega wkurw na dziś >
pa pa
rawro pisze:Przyjechałem na pole o 10 a tam zlot rolników...
i tu ja wielki kretyn wpadam na pomysł aaaaaaaa pewnie revers silnika....
kurde ale miałem zdziwko gdy ustawiłem revers silnika a ten na holdzie odpalił na maxa zrobił kangurka i spadł na bok![]()
![]()
dopiero do mnie dotarło że to revers PIT
ustawiłem odpaliłem i już było niby normalnie lecz helikiem mocno rzucało na boki tak jak byłby wał krzywyna oko wygląda prosty lecz jak go odpalam na stoliku to zaczyna skakać na boki (cały helik)...
Artja pisze:Rolników bym się nie czepiał, ciesz się że nie załapałeś się na większe polowanie, i to z nagonką A nie... pardon, nagonka jest spoko, ale pod warunkiem że w pierwszym szeregu podąża na bój ruda cizia z flintą hehe... ciekawe czy nabita...?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości