Moderator: Kowal
lin3e pisze:Dzisiaj na regułach pięknie i bezwietrznie. Goblin nie wyłączył się ale za wcześnie na sukces. Aikus obstawiał położenie satelitek więc je zmieniłem. Oby miał rację. Nie był bym sobą jakbym czegoś nie zrobił.. wylądowałem goblinem w polu przy autosie z pleców. Myślałem, że jestem nad helipadem. Myślę, że niskie zachodzące słońce mnie zmyliło. Straty snapy, orczyk. Do przeżycia
Mx Rawro pięknie się prezentuje a te urwane kabelki się nie liczą bo nie był w powietrzu
Kenobi36 pisze:lin3e pisze:Dzisiaj na regułach pięknie i bezwietrznie. Goblin nie wyłączył się ale za wcześnie na sukces. Aikus obstawiał położenie satelitek więc je zmieniłem. Oby miał rację. Nie był bym sobą jakbym czegoś nie zrobił.. wylądowałem goblinem w polu przy autosie z pleców. Myślałem, że jestem nad helipadem. Myślę, że niskie zachodzące słońce mnie zmyliło. Straty snapy, orczyk. Do przeżycia
Mx Rawro pięknie się prezentuje a te urwane kabelki się nie liczą bo nie był w powietrzu
Nie wiem co tam jest ale quad na jednej satelitce mi spadł jak był ze 100m, testowaliśmy też zasięg protosa Dawo i też po 100m na jednej satelitce dostawał lagów.
Albo coś tam zakłóca albo satelitki orange są jakiś kiepskie :-/
Chociaż dziwne, bo wcześniej odlatywałem sporo dalej na tym samym setupie.
Chyba za dużo atomowych kretów było na Regułach
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość