Marcin79 pisze:Mnie i tak wkurzył już na maxa ...
[...]
EDYTA:
Będziesz Tomek na Ligo w sobotę z rana albo niedziele?
Jeśli już to sobota wcześnie rano około 7-mej. Dam znać.
Moderator: Kowal
Marcin79 pisze:Mnie i tak wkurzył już na maxa ...
[...]
EDYTA:
benji pisze:Marcin79 pisze:Mnie i tak wkurzył już na maxa ...
[...]
EDYTA:
Jeśli już to sobota wcześnie rano około 7-mej. Dam znać.
Marcin79 pisze:[...]
A możesz mi jeszcze podesłać eską nr.tel.do Witka?
Kiedyś mi wysłałeś już go ale za cholerę nie wiem gdzie go mam ;/
Z góry dziękować ...
Marcin79 pisze:... Marek mam jeszcze jeden komplet łopat carbon 325mm na wydanie ... przydadzą się Ci
benji pisze:W ostatnich 10 sekundach ... ostatniego pakietu ... z nieznanych mi przyczyn, straciłem avionikę ... i G570 spadł bezwładnie na plecy w wysokie zboże.
Cholera wie co się stało, bo jak podszedłem do modelu to YGE pikał utratę sygnału z odbiornika, a awionika była martwa (w pozycji FS) - satelitki przy IKON-ie się nie paliły. Po odpięciu pakietów i powtórnym podpięciu ... wszystko zadziałało normalnie. Czyżby deszcz zaszkodził Spektrum
Artja pisze:benji pisze:W ostatnich 10 sekundach ... ostatniego pakietu ... z nieznanych mi przyczyn, straciłem avionikę ... i G570 spadł bezwładnie na plecy w wysokie zboże.
Cholera wie co się stało, bo jak podszedłem do modelu to YGE pikał utratę sygnału z odbiornika, a awionika była martwa (w pozycji FS) - satelitki przy IKON-ie się nie paliły. Po odpięciu pakietów i powtórnym podpięciu ... wszystko zadziałało normalnie. Czyżby deszcz zaszkodził Spektrum
Co do samego Ikona jako takiego nie masz żadnych podejrzeń/uwag? Nie to żebym coś sugerował akurat w tym przypadku, ale próbuję wyczaić subtelność różnicy między Brainem a Ikonem. Mój Ikon zachowuje się dość dziwnie, ale jest niemiarodajny gdyż pochodzi z 3 ręki, z kolei Braina mam od nowości i żadnych problemów z nim ani z satelitkami, a latałem również w mżawce, śniegu i we mgle.
benji pisze:Goblin ... był by piękny ... gdyby go ten stojący za nim rupieć nie oszpecił![]()
MASA pisze:benji pisze:Goblin ... był by piękny ... gdyby go ten stojący za nim rupieć nie oszpecił![]()
Nadmieniam tylko że zapamiętam ze nazwałeś tego BIAŁEGO goblina PIĘKNYM - publicznie!
a co do rupiecia to wiem muszę zmienić furę na większą
MASA pisze:Marek widzę że nowa kabinka to już jest początek metamorfozy pod makietę...
MASA pisze:Marcin dasz radę jakoś po południu ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości