Moderator: Kowal
SeKLeS pisze:Marek... Ty beasta masz w tym sprzęcie. A podziel się proszę w wolniej chwili setupemPotkami coś kręciłeś czy wszystko na neutrum?
marek_c4 pisze:SeKLeS pisze:Marek... Ty beasta masz w tym sprzęcie. A podziel się proszę w wolniej chwili setupemPotkami coś kręciłeś czy wszystko na neutrum?
Pojęcia nie mam jak to jest ustawione.
Taki zestaw kupiłem a programatora nie mam.
Po prostu wkładam pakiet i latam.
Ja chcesz to mogę zapodać fotkę beat
marek_c4 pisze:SeKLeS pisze:Marek... Ty beasta masz w tym sprzęcie. A podziel się proszę w wolniej chwili setupemPotkami coś kręciłeś czy wszystko na neutrum?
Pojęcia nie mam jak to jest ustawione.
Taki zestaw kupiłem a programatora nie mam.
SeKLeS pisze:Ło Maryjo, serwo ogonowe ma wpływ na uciekanie heli w piro? W jedną stronę jest gorzej niż w drugą, ale nie pamiętam w która.
SeKLeS pisze:Ło Maryjo, serwo ogonowe ma wpływ na uciekanie heli w piro? W jedną stronę jest gorzej niż w drugą, ale nie pamiętam w która.
MASA pisze:Latanko dzisiaj? koło 19:00-19:30
doogi pisze:Mam nadzieję, że to nie bardzo głupie pytanie - czy trzeba być członkiem aeroklubu żeby móc latać na terenie Ligowca?
latałeś 450 w chacie i wpadłeś w TV?marek_c4 pisze:MASA pisze:Latanko dzisiaj? koło 19:00-19:30
Ja już jestem po.
Niestety dzisiaj udało mi się co nieco napsuć i teraz na kilka dni mam szlaban na latanie
doogi pisze:czy trzeba być członkiem aeroklubu żeby móc latać na terenie Ligowca?
Marcin79 pisze:... Marek!!!Coś tam narobił? Dalej,pochwal sie ...
marek_c4 pisze:Marcin79 pisze:... Marek!!!Coś tam narobił? Dalej,pochwal sie ...
Krzywy szpindel, krzywy wał, pozrywane śruby rzymskie, 2 snapy do wymiany.
Najgorsze jest jednak to że nie bardzo jest gdzie to kupić
Marcin79 pisze:miruuu pisze:A marek nie ma 500tki?
CAŁY CZAS W BUDOWIE
MASA pisze:Prawo mówi że tak, ale zawsze możesz przyjechać to Cię przygarniemy na zasadzie gościa
Tyle że warto wiedzieć że podstawą członkowstwaw aeroklubie jest składaka bodajże 100pln
która przede wszystkim daje ubezpieczenie w razie jakbyś narobił bajzlu i odpowiadał z tytułu odpowiedzialności cywilnej....
Marcin79 pisze:Tak kosztuje to 100zł na rok i masz spokój ,ale każdy z nas z pierwszym przyjazdem na Ligowiec nie leciał opłacać składkę.
Powiedzmy za drugim przyjazdemwięc spokojnie wpadaj ,,,
Obserwuj wątek a na pewno się da rade jakoś umówić na Ligowcu ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość