Moderator: Kowal
marek_c4 pisze:No Panowie - głowiczka zamontowana
Sprzęcior teoretycznie powinien latać (może będzie trzeba troszkę pogrzebać w krzywych)
doogi pisze:O, to może i ja bym się w końcu załapał!W sensie - zgłaszam się jako chętny na spotkanie, też im wcześniej tym dla mnie lepiej
marek_c4 pisze:No Panowie - głowiczka zamontowana
Sprzęcior teoretycznie powinien latać (może będzie trzeba troszkę pogrzebać w krzywych)
pkali pisze:marek_c4 pisze:No Panowie - głowiczka zamontowana
Nie wiem, czy to tylko tak wygląda na zdjęciu, czy jeszcze nie dokręciłeś... jesus nie przechodzi przez samokątrującą nakrętkę więc może jest za krótki.
tapatalk
pkali pisze:marek_c4 pisze:No Panowie - głowiczka zamontowana
Nie wiem, czy to tylko tak wygląda na zdjęciu, czy jeszcze nie dokręciłeś... jesus nie przechodzi przez samokątrującą nakrętkę więc może jest za krótki.
tapatalk
marek_c4 pisze: i jedyne co było niefajne to fakt że robi się coraz wcześniej ciemno.
Marcin79 pisze:Marek a oblot 500ty będzie jeszcze w tym roku?![]()
marek_c4 pisze:No to uprzejmie donoszę - byłem polatałem i cało wróciłem do domu
Głowica spisuje się fajnie, nic się nie odkręciło
Na lotnisku spotkałem Marcina (Masa) - było sympatycznie, i jedyne co było niefajne to fakt że robi się coraz wcześniej ciemno.
marek_c4 pisze:Dzisiaj też byłem
Trochę się wahałem czy w ogóle jechać na lotnisko bo dość mocno dmuchało , ale co mi tam - pojechałem i nie żałuję.
Jak byłem już na miejscu, wiatr się uspokoił i powiewało słabo i rzadko, a zachodzące słońce tworzyło przyjemny klimat![]()
Wylatałem 4 pakiety i pojechałem do domu (model cały)
SeKLeS pisze:Nie bardzo wiem jak to obejść w FBLu bez przejścia na sterowanie bezpośrednio z radia
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości