Ps w piwnicy Mirka jeszcze nie byłem ale się szykuje tylko muszę kupić jakiś browar

Moderator: Kowal
young pisze:Przecież masz już duże" skilsy "w mniejszym modelu, a ten duży to taki kolejny h evel !
miruuu pisze:young pisze:Przecież masz już duże" skilsy "w mniejszym modelu, a ten duży to taki kolejny h evel !
Łe tam. Dużym lata się o wiele prościej.
miruuu pisze:Aikus, dopóki się wahasz to trzymaj.
miruuu pisze:Przyjdzie taki moment, że już będziesz pewien. Wtedy sprzedaż i po roku kupisz kolejny duży
miruuu pisze:Przyjdzie taki moment, że już będziesz pewien. Wtedy sprzedaż i po roku kupisz kolejny duży
aikus pisze:No i tutaj obawiam się, że już nie. Znaczy pewnie będę miał jakiś większy model niż tylko 380, ale raczej już nie 700.
Raczej będzie to coś z łopatami 500 - 550, max 600, przy czym 600 to raczej nie.
I to jest coś co wiedziałem już w momencie kiedy kupowałem tą X7ke - to był od początku z założenia ostatni mój helikopter tej wielkości.
W zasadzie to już wtedy bym sobie 700tki nie kupił, ale tak się złożyło, że była potrzebna, W sensie był potrzebny największy możliwy model, największy na jaki mnie stać. Mniejsza o to do czego, bo i tak nic z tego nie wyszło... tyle dobrego, że mam duży helikopter;)
mwx pisze:
Albo yebniesz nim o glebę, stanie się niesprzedawalny i zostaniecie razem na zawsze![]()
mwx pisze:Problem w tym, że jak już oswoisz się z klasą 700+ wszystko inne lata już jak mała popierdółka.
W ostatni weekend katowałem 600n. Latało mi się jak 450, nie ma już w sobie tego czegoś. Równie dobrze mogłaby to być 380
mwx pisze:Jest prosty sposób na posiadanie 700 bez wyrzutów sumienia dotyczących starzejących się 3000PLN w pakietach: 700 nitro
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość