Moderator: Kowal
Ja jeżdżę na małych pakietach 3s 2600 od Acromastera. I ten pakiet to spokojnie 40-50 minut. A mieści się pakiet 6000 spokojnie.dawo pisze:I jeden pakiet starcza na 30 minut takiego "zapitalania"
To jest to samo podwozie co mój Defender, tylko z krótszym rozstawem osi. Ogólnie super zabawa.Piotr_T pisze:Nie mogę wyedytować poprzedniego postu, więc... z nadwozi Traxxas'a ujął mnie ten Chevy Blazer - https://traxxas.com/products/landing/blazer/
Jest zajefajny!
Pozdrawiam,
Piotr.
aikus pisze:Nie no co Ty, czemu...
Kula pisze:Ogólnie super zabawa.
To może od razu założę wątek i będziemy tam gadaćmiruuu pisze:Kusi kurde kusi. Tak modelarsko na pewno. A jak to wygląda od strony wytrzymałości? Można trochę się powygłupiac czy też jak w realu 1:1?
Kula, dasz link lub pełna nazwę do tego Twojego? I drugie pytanie do Ciebie: w pudełku było wszystko czy musiałeś od razu jakieś dodatki kupować? I trzecie: jak już świąteczne nudy dadzą się we znaki może będzie Ci się chciało założyć wątek o nim z kilkoma słowami?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości