Moderator: Kowal
Ja mam działkę w Błoniu przy Kwiatowej. Jak to całe zamieszanie minie, to bardzo chętnie się spotkam.Osa pisze:Że jak w Błoniu? Toż mieszkam 6km od Błonia. Jak to się skończy to może się jakoś stykniemy i pojeździmy chociaż.
Star mocno w budowie więc niedługo powinien być na jako takim chodzie.
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
W autobusach po kilka osób, miasto jak by wymarło... Nawet w święta był większy ruch na ulicach i chodnikach. A co do "strefy bezpieczeństwa", to u mnie wygląda to tak:aikus pisze:Swoją drogą, @Artu jak to teraz wygląda? Jakie jest "obciążenie"? Tłoku chyba raczej nie ma, co?
Masz zamknięte przednie drzwi...? (widziałem jakieś autobusy na mieście - mają kartki, żeby nie dotykać przycisków i że nie otwierają się przednie drzwi, ale nie wiem czy tak jest we wszystkich, czy tylko w niektórych).
miruuu pisze:Byłem dzisiaj o świcie polatać. Główna droga zaraz przed lotniskiem jest zaorana na równo z polem na długość dobrych 20 metrów.
miruuu pisze:zaje**scie się wracało całą długość na wstecznym.
miruuu pisze:
Podpowie ktoś na przyszłość jak dojechać od drugiej strony? Bo podobno też się da?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości