MASA pisze:wszyscy mówią - ze w / lub pod budynkiem areoklubu - przecieź ???
Znaczy na terenie lotniska ?
Bo ja myślałem o modelarni w Centrum Kultury Zamek (nawet nie wiem czy jeszcze się tam mieści)

Moderator: Kowal
MASA pisze:wszyscy mówią - ze w / lub pod budynkiem areoklubu - przecieź ???
gumi pisze:W modelarni to raczej w sobotę przed południem, trzeba popatrzeć na auta na parkingu.
MASA pisze:gumi pisze:W modelarni to raczej w sobotę przed południem, trzeba popatrzeć na auta na parkingu.
mówimy o tej na lotnisku czy nie - bo już sam zgłupiałem?
Marek - tak czy owak zgadujemy się na jutro? ja o 9:00- 10:00 moge być ...
MASA pisze:No to żeśmy polatali Panowie - 3 pakiety wylatałem
za to znaleźliśmy modelarnie
MASA pisze:Wyobraźcie sobie że z braku lepszego zajęcia moge - podkreślam moge dzisiaj w nocy rzeźbić na symulatorze - aż do wyrzygania
marek_c4 pisze:MASA pisze:Wyobraźcie sobie że z braku lepszego zajęcia moge - podkreślam moge dzisiaj w nocy rzeźbić na symulatorze - aż do wyrzygania
Tak zwane - nocne loty
Przy okazji zapytam - czy ktoś szykuje się na weckend na polatanie ?
MASA pisze:marek_c4 pisze:Przy okazji zapytam - czy ktoś szykuje się na weckend na polatanie ?
ja oczywiście sobota na 100% - zobaczymy co z niedziela
marek_c4 pisze:MASA pisze:marek_c4 pisze:Przy okazji zapytam - czy ktoś szykuje się na weckend na polatanie ?
ja oczywiście sobota na 100% - zobaczymy co z niedziela
No to jak tylko pogoda dopisze, to na bank jestem w sobotę o 9:00.posting.php?mode=quote&f=50&p=75745#
Planuję polatać 450-ką, no i chciałbym Marcin żebyś oblatał mi 500-kę
marek_c4 pisze:Planuję polatać 450-ką, no i chciałbym Marcin żebyś oblatał mi 500-kę
doogi pisze:też chętnie bym dołączył, tylko te temperatury poranne mnie przerażają... niby rzeczywista temperatura ma oscylować koło zera, ale znana mi pogodynka internetowa straszy mnie odczuwalnymi temperaturami poniżej -5 st. aż do południa
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość