Artu pisze:Nie robię tego z uśmiechem na twarzy...
Zakupiłem ten model (TITAN 450RTF) i proszę co z tego wynikło (wątek na Ep-Heli) -> "450" RTF za 249zł
Bonio86 pisze:hejka, chcialbym sie zaopatrzyc w cos do pokrecenia smiglami, taki poczatek ale tez aby szybko sie nie znudzilo, dodam ze to poczatki takiej zabawy i szukam czegos takiego co mi sie szybko nie znudzi, wynalazlem w necie takie modele jak BIG LAMA i ewentualnie Honey Bee CT, bardziej przekonuje mnie ten 2 heli dlatego ze ma 2 wirniki, fajniej wyglada, no i chyba bedzie troche trudniejszy w opanowaniu, ale mi nie zalezy na tym aby zaraz po odpaleniu sprzetu nauczyc sie latac, mam czas, dlatego nie chce kupowac maszynki za 200-300zl zeby pozniej przesiadac sie na cos mocniejszego i mowic ze ten poprzedni to nie to, poczytalem pare opinii o lamie no i z tego co wiem to jest to dobry heli do nauki ktory sporo wybacza ale po pewnym czasie nudzi... wiec bardziej sklonny jestem kupic HB CT bo to chyba troche trudniejsze w opanowaniu, ale jak juz wspomnialem mi na czasie nie zalezy, a i o tym CT nie ma za duzo opinii wiec chyba nie wiem do konca jaki poziom trudnosci to przedstawia... moglby cos ktos doradzic?
pozdrawiam
Bonio86 pisze:poprawiłem się, to teraz ktoś pomoże?
miszcz_waw pisze:No niestety, tanio z (...)pumeksu do pięt żony to można sobie samolocik wystrugać
miszcz_waw pisze:Właśnie czekałem czy podejmiesz wyzwanie...
Gmeracz pisze:To dobrze że pojawiają się nowi ludzie myślący o naszym hobby, ale też normalne że są niecierpliwi
A potem jest mnóstwo powielanych pytań, co zrobić z aparaturą
Wróć do „Jak zacząć fascynującą przygodę”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość