pzdr!
crash pisze: "soft start" potrzebuje około 3 sekund na rozkręcenie i często w trakcie spadania nie ma czasu na takie przełączanie...
wojtekr pisze:Dzieki, a czym w aparaturze sie to robi?
Gmeracz pisze:wojtekr pisze:Dzieki, a czym w aparaturze sie to robi?
Tak jak @Crash napisał. I o dziwo - wszyscy których spotkałem mają zwyczajowo tam HOLD-a, nawet w apkach w których możesz przeprogramować wszystkie pstryki.
zaboleq pisze: więc tak, lada moment styknie mi 25 lat ..
- Lama v3/v4 - niektórzy polecają, inni każą omijać szerokim łukiem bo to niby z prawdziwym lataniem nie ma zbyt wiele wspólnego i możliwości mocno ograniczone. Sam design lamy v3 raczej mi się nie podoba. V4 to co innego i wygląd jest ok, jednak mało osób polecało V4
- Trex 100/ Trex 100 Align - tutaj podobnie. Ten pierwszy miał/ma ponoć problemy z ogonem, które zostały niby poprawione w modelu Align. Jednak potem zacząłem czytać, że i tam coś mocno skopano, że zaraz wysyp części się pojawił bo ponoć wszystko pada. Zgubiłem się :E.
- Nine Eagles Pro II - tutaj w sumie nie słyszałem jakichś negatywów
- Merlin 90 - podobnie jak wyżej ale nie mogłem go znaleźć na alledrogo czy w sklepach int (albo brak, albo niedostępny)
zaboleq pisze:Ehh no 600+ to trochę za dużo niestety, smaka tylko narobiłeś tymi filmikami. Nie chcę kobiety narażać na taki wydatek, no i to już nie jest taka tania zabawka a ja bawiłem się własnie do tej pory czymś za 100zł więc pewnie szkoda tylko rozbijać coś za 600zł+. Nie ma nic w miare sensownego do 400zł
? Czy tutaj każdy zaczynał od 1000+
?
Wróć do „Jak zacząć fascynującą przygodę”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość