Shacker twoja opinia jest że tak powiem dla mnie o kant dupy obić :0.
To tak samo jakby powiedziec, ze Kubica od razu powinien do f1 wsiadac bo przeciez gokarty to
[piii]. Tak samo po co kupować seicento, skoro można od razu coś za 50 tysi kupic. Komfort jazdy i wygoda 10 klas do przodu...
Znacza większość poleca jednak dla poczatkujacych modele z nizszej polki. Chociazby zapewne po to, aby nie siedziec najpierw rok na symku oraz aby nie rozbic od razu heli za 1,4k zł i potem chodzić z dołem przez 2 tygodnie. Zarabiam nie najgorzej ale aż tak mnie nie zassało, żeby tyle odrazu wydawać. Wolę wydać mniej i ewentualnie za kilka miechow pluc sobie w brodę, że coś jednak wiekszego mogłem kupić, niż pluć sobie w brodę po 1 dniu, że rozwaliłem heli za 1k
Ja latałem niedużo i na pewno nie wydam 1400zl na pierwszego heli. To tak jakby komus poczatkujacemu kazac kupic spalinowy model autka, najlepiej w skali 1:10 od razu. Niech rozpierdzieli auto bo podwozia nie wyregulował i nie ma pojęcia o utrzymaniu takiego auta.
Poprosiłem o porady, co kupić dla osoby, która coś liznęła, chce coś więcej ale nie chce wydawać 1400zł na start, skoro latała ostatnio czymś za 100zł.
Już sam fakt, że żyroskop będzie 4 osiowy a heli 1 wirnikowe sprawia, że bedzie to dla mnie duza nowość w porównaniu do latania shitem z biedronki.