To tego nie potrzebujesz wprawyKrefcik pisze:Później chciałbym kupić coś takiego ale to najście nauczę to będę tu pytał czy to Okhttps://mediamarkt.pl/foto-i-kamery/dro ... -akcesoria
Krefcik pisze:A nie ma czegoś takiego co Miruu poleca tylko trochę większegorozumiem ze jak nauczę się tym małym dzikusem latać to mogę potem latać czymś za kilka k i kręcić z tego co rozumiem dużym i droższym będzie łatwiej ? Czy to zupełnie co innego ?
miruuu pisze:
2. Nie czytaj wątków z przed 10 lat na temat wyboru helika bo to się zbyt szybko zmieniajak czytam u Ciebie o jakichś łamach, bee kongach itp to znaczy że utknąłeś na 2010
aikus pisze:No jak nic trzeba zacząć archiwizować stare posty.
Dostęp do archiwów - odblokowuje mod po opublikowaniu dowodu (filmu) opanowania zawisu prawdziwym śmigłowcem:D
Krefcik pisze:Nie jest tak źlehelikopter i mały dron do zabawy w domu, latanie po domu pod stołami może zabawa z psem
natomiast faktycznie na lato chcę coś do kręcenia fajniejszego kupić a nie do akrobacji. Ogólnie 3 zabawki
fajne w tym małym dronie jest to przynajmniej tak mi się wydaje ze zdjęcia ze dotykając ściany teoretycznie nic się nie dzieje sprostujcie mnie jeśli się mylę natomiast helikopterek uderza już łopatkami w ścianę
Carson pisze: Pociete sciany, meble itp. No chyba, ze wypracujesz sobie juz takiego skilla:
Wróć do „Jak zacząć fascynującą przygodę”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości