SeKLeS pisze:O Maryjo ale flame... Panowie, co tutaj się odpierd...? Chyba macie za dużo wolnego![]()
Może jeszcze do puli Esky D700?![]()
Posty idą jak z AK47! Wątpię, czy w przyszłości ktoś przez to przebrnie i czy kolega pamięta co było do niego pisane na początku. W ogóle dużo pyta i wuja czyta, bo jak inaczej skomentować pytanie o Miniaka na wałku?
Może mi ktoś pomoże? Szukam konstrukcyjnego akrobata, takiego co fajnie lata.Minimum 1200mm rozpiętości, na 3S. Nawet stosowny wątek założyć mogę
Z bateriami do Gaui wszystko tak. Są tak samo dostępne jak inne egzemplarze, tylko wytępują pewne ograniczenia, przez to, że chowają się w ramę - optymalne to 1200, 1400, 1450 i niektórzy cisną nawet 1600 mah, ale te ostatnie na styk i jak lekko spuchną to ich potem możesz nie wsadzić. (oczywiście mam na myśli 6S). Na 1200 i 1450 mam ustawiony timer na 4 min. I po takim czasie należy "usiąść" jak nie chcesz zejść poniżej 3,8V/celę.
Z tego co czytam na tym forum, to na serwach nie warto oszczędzać. Od nich w końcu zalezy precyzja sterowania modelembahus pisze:1) Czy serwa są te same co mi proponowaliście do Trexa ?
Szału nie ma, ale na początek może być. Warto pomyśleć o zmianie linku RC, bo ten TGY, to "taki sobie"... pisząc delikatniebahus pisze:2) Czy odbiornik może być ten TG X9 ?
Wróć do „Jak zacząć fascynującą przygodę”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość