a w telegraficznym skrócie - jaki to budżet?jedrus pisze:A w telegraficznym skrócie:
Platforma - klasyczne quadro w układzie X
+
Video na modelu
+
Baza
+
RC
szczególnie jak trawa po brzuchu łechce...karol pisze:przez chwile poczulem sie jak SuperMan lecacy nad polskim polemTo musza byc ciarki na zywo tak
Zajebiaszczo!karol pisze:lol, fajnie chyba sie tak lata
Mam GoPro, gdzie można nagrywać 60 fps w 780p, ale na razie nie zakładałem, bo ten mój gad to malutki jest no i jeszcze nie czuję się taki pewny w locie, ale na większego żyrandola to już założę na 100%, więc jakość filmów wzrośnie skokowo (tak przynajmniej mi się wydaje).karol pisze:Masz mozliwosc nakrecic, film z 60 kl/s ?? Potem na kompie robisz film 30kl/s i staje sie film wolniejszy i plynniejszy
Nie jestem do końca pewien o które zakłócenia pytasz: te które rozdzielają sceny (cięciakarol pisze:No i zauwazylem, ze jak robisz zakret to jakies zaklocenia sa. Nie znam sie na tym, czy one zawsze powstaja???
jedrus pisze:Mam GoPro, gdzie można nagrywać 60 fps w 780p, ale na razie nie zakładałem, bo ten mój gad to malutki jest no i jeszcze nie czuję się taki pewny w locie, ale na większego żyrandola to już założę na 100%, więc jakość filmów wzrośnie skokowo (tak przynajmniej mi się wydaje).
jedrus pisze: ale są też takie które występują w locie. Te drugie są na moje oko nie do uniknięcia w miejskim szumie, ale to nie przeszkadza, jeżeli są tylko chwilowe.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość