Miron pisze:Prawda jest taka, że kolega, który filmował później wisiał jakimś wynalazkiem serii 450. Stąd ten pierwszy zawis, którego nikt nie sfilmował...
Miron ten wynalazek to jest KDS 450.
A tu się mylisz

Miron pisze:Prawda jest taka, że kolega, który filmował później wisiał jakimś wynalazkiem serii 450. Stąd ten pierwszy zawis, którego nikt nie sfilmował...
kostek136 pisze:Miron pisze:Prawda jest taka, że kolega, który filmował później wisiał jakimś wynalazkiem serii 450. Stąd ten pierwszy zawis, którego nikt nie sfilmował...
Miron ten wynalazek to jest KDS 450.
A tu się mylisz, ja wszystkich filmuje jak mam w ręku kamerę
Ciebie tez mam
![]()
jedrus pisze:Latałeś takim na 6S?
jedrus pisze:Mam pytanie odnośnie setup'u - jakie pakiety są optymalne do tego helika? 6S, 8S, 10S czy 12S? Ja wiem, że każda z tych opcji jest dopuszczalna, ale interesuje mnie jaka jest sugestia producenta w tej materii. Może dodam, że nie chodzi mi wersję hardcore 3D, ale też nie do samych zawisów
To jest absolutnie, nieodwołalnie i masakrycznie NIE FAIR!! - to ja miałem być pierwszy....Ptasiu pisze:Dzisiaj rano jako pierwszy odebrałem od Marka SM-a V2.
Ptasiu pisze:Ja do Marka pisałem dzwoniłem dość często może dał mi abym się odczepił
viewtopic.php?p=8108#p8108kostek136 pisze:Czekam z nie cierpliwością na inbox
Ramotny pisze:i to jest sprawiedliwość....kostek136 pisze:i model się znalazł dla mnie![]()
Ramotny pisze:i to jest sprawiedliwość....kostek136 pisze:i model się znalazł dla mnie![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość