Na wyposażeniu:
- serwa cyklika - ALZRC DS452PM;
- serwo ogon - KST DS515MG;
- regulator - ALZRC Platinum 50A V4, nówka sztuka, kupiony w październiku w rcforever (dodaję paragon);
- FBL - kBar mini;
- silnik - Tarot 450MX (3500KV);
- łopaty węglowe główne ALZRC 325 mm (klasa B) i ogonowe Tarot 60 mm.
- dwa akumulatory 3s 2200 mAh, w bardzo dobrym stanie, nie katowane (bo nie umiem) i zadbane (bo umiem); tzn. będąc precyzyjnym - Gensa mam od nowości, SLSa kupiłem z drugiej ręki, ale był ponoć nieużywany;
- części zapasowe - taki zestaw naprawczy w postaci kompletu łopat głównych, belki ogonowej, wałów (główne, ogonowy, poprzeczny) i takie tam - co widać na zdjęciu;
- torba transportowa.
Odbiornik, być może dostrzegalny gdzieniegdzie na zdjęciach, NIE jest częścią oferty.
Model w pełni sprawny, latający, kilka dni temu oblatany po wymianie ESC i serwa ogonowego. Lata na governorze z regla, chociaż kBar został wzbogacony o mod usprawniający pomiar RPM, więc można pokombinować z governorem FBLowym (używałem z innym ESC i zewnętrznym czujnikiem obrotów).
Regiel wymieniłem, bo zależało mi na poniesieniu napięcia na awionice - teraz wszystko śmiga na 8 V.
Może jeszcze kilka słów o kabince, bo ewidentnie może budzić obawy.
Model został złożony przez znajomego, no, powiedzmy, że dla mnie. I akurat trafiła mi się kabinka ALZRC, która najwyraźniej sporo wcześniej przeszła, została jakoś tam poklejona, ale i oryginalne malowanie było takie sobie. Postanowiłem ją odremontować, czego efektem jest ta elegancko wyszlifowana skorupa. Niestety zabrakło już czasu na klejenie i malowanie. Sprzedaję as it is.
Mam jeszcze cztery Gensy 2200, w doskonałej formie, moje od nowości - można się dogadać, jeśli ktoś chciałby na start więcej aku.
Cena ~750 PLN, ale się nie upieram, zwłaszcza, gdy ktoś zaproponuje więcej

Koszty wysyłki po stronie kupującego. Model powinien się zmieścić do paczki 60 cm bez rozkręcania, więc pewnie wlezie do paczkomatu. Możliwe tej obejrzenie w Krakowie; raz w miesiącu bywam też we Wrocławiu (teraz mi wypada akurat tydzień 47).
Ogłoszenie dostępne też na Olx
https://www.olx.pl/d/oferta/smiglowiec- ... XysZs.html