DO USUNIECIA

Tu możemy dać ogłoszenie że coś nam zbywa.
Regulamin forum
1. Każde ogłoszenie powinno zawierać co najmniej: tytuł zawierający typ ogłoszenia: [S/O/Z], opis, zdjęcie "w naturze" (wyjątkiem są przedmioty nowe i fabrycznie zapakowane), cenę.
2. Ogłoszenie można odświeżyć przez dopisanie nowego postu po 7 dniach od daty ukazania się ostatniego postu. Zmiany ilości i/lub ceny dokonujemy edytując pierwszy post. Ogłoszenia nieaktywne przez okres dłuższy niż 2 miesiące są usuwane.
3. W ogłoszeniach nie prowadzi się dyskusji oceniających dany przedmiot, dopuszczalna jest dyskusja między sprzedającym a zainteresowanymi doprecyzowująca temat lub ofertę.
4. W przypadku złamania którejkolwiek z wymienionych reguł Moderator lub Administrator mają prawo do usunięcia oferty bez podania przyczyny. W wyjątkowych przypadkach należy przed umieszczeniem ogłoszenia uzgodnić odstępstwa od regulaminu z moderatorem działu lub administratorem.
5. Portal i forum Heli-Team.pl nie ponoszą żadnej odpowiedzialności za treść ogłoszeń, stan i jakość oferowanych towarów oraz transport do miejsca przeznaczenia.
Awatar użytkownika
HeliBoomer
Stały bywalec...
Podziękował: 8 razy
Podziękowano: 17 razy

Postautor: HeliBoomer » 25 lut 2025, o 00:20

DO USUNIECIA - post zastapiony innym
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2025, o 17:12 przez HeliBoomer, łącznie zmieniany 2 razy.
...bo cały urok latania heli polega na tym że jest to trudne...
Awatar użytkownika
mwx
Olimp forum
Podziękował: 46 razy
Podziękowano: 641 razy
Kontaktowanie:

Postautor: mwx » 25 lut 2025, o 13:12

Coś zostawiasz czy na wiosnę idziesz w same nowości?
Awatar użytkownika
HeliBoomer
Stały bywalec...

Postautor: HeliBoomer » 25 lut 2025, o 20:46

mwx pisze:Coś zostawiasz czy na wiosnę idziesz w same nowości?

na wiosnę w 2030 roku chyba XD
Awatar użytkownika
HeliBoomer
Stały bywalec...

Postautor: HeliBoomer » 1 mar 2025, o 14:25

UP nowa cena,
2500 za obydwa, taniej nie będzie
Awatar użytkownika
HeliBoomer
Stały bywalec...

Postautor: HeliBoomer » 9 mar 2025, o 16:52

te dwa miniaki i protos 500 z innego mojego ogłoszenia za 4k...
naprawdę chcę sprzedać a nie sprzedawać bo im dłuzej to u mnie wisi pod sufitem tym dłuzej mnie wkur#@a że nie mam na to czasu..

ogłoszenie powisi z tydzień, jak sie nie sprzeda za tak śmieszne pieniądze to wpakuje wszystko do skrzyniopalety i wywiozę na magazyn..
Awatar użytkownika
Piotr_T
Elita forum...
Podziękował: 75 razy
Podziękowano: 103 razy

Postautor: Piotr_T » 14 mar 2025, o 16:30

Chyba będzie ciężko za tą cenę. To jednak youngtimer (czytaj starocie), mimo że przyzwoite. Dlatego trzymam mojego i nim latam, choć spieniężenie modelu i sporego pudełka cześci na kawałek Genesisa 420 kusi.
Powodzenia w sprzedaży.

Pozdrawiam,
Piotr.
Wirniki - XL Power 550, Protos Mini 325 3S, SAB Mini Comet 280
Skrzydła - Zeta Wing-Wing Z-84 2S, LIDL EDF 2S, Multiplex Heron 2400 3S
Radiomaster Boxer 4in1
Awatar użytkownika
kudzu
Elita forum...
Podziękował: 164 razy
Podziękowano: 95 razy

Postautor: kudzu » 14 mar 2025, o 17:49

Piotr_T pisze:spieniężenie modelu i sporego pudełka cześci na kawałek Genesisa 420 kusi.

O, taki miałem plan przy okazji sprzedaży XL380 - SG425 kusił; potem zacząłem myśleć o RAW 420 CO. Ale ostatecznie stanęło na starociu ;)
Sorki za OT
Adam
SAB (Super Agile Brick) Goblin 380, 500
EdgeTX + Rotoflight + ExpressLRS
Awatar użytkownika
HeliBoomer
Stały bywalec...

Postautor: HeliBoomer » 15 mar 2025, o 20:19

Piotr_T pisze:Chyba będzie ciężko za tą cenę. To jednak youngtimer (czytaj starocie), mimo że przyzwoite. Dlatego trzymam mojego i nim latam, choć spieniężenie modelu i sporego pudełka cześci na kawałek Genesisa 420 kusi.
Powodzenia w sprzedaży.

Pozdrawiam,
Piotr.

akie to (TFU!) fejsbukowe..

nie chcieć kupić, ale dopierdolic dla zasady komuś że sprzedaje "starocie" to pierwszy..

nie chcesz? nikt Cie nie zmusza, to watek sprzedażowy jest produkt i cena, moim (i nie tylko moim) zdaniem mocno okazyjna, wiec nie rozumiem po kiego diabła oceniasz gdy nikt Cie o to nie prosił? Czyżby bicie piany na srejsbuku weszło za mocno i jest interpolowane na inne platformy? Proponuje odnajdź to ogłoszenie na fejsie, i tam sie czepiaj bo tam nikogo to nie obejdzie a forum pozostaw proszę jednak wolne od januszerki i tych rewelacji..

niesmak, czuję niesmak..
Awatar użytkownika
kudzu
Elita forum...
Podziękował: 164 razy
Podziękowano: 95 razy

Postautor: kudzu » 15 mar 2025, o 22:30

Wyedytuj sobie pierwszy post i zaktualizuj cenę, bo w między czasie potaniało, a tam wciąż w oczy rzuca się stara cena.

A poza tym jakoś tak nerwowo... fejsbukowo... :(
Adam
SAB (Super Agile Brick) Goblin 380, 500
EdgeTX + Rotoflight + ExpressLRS
Awatar użytkownika
Piotr_T
Elita forum...
Podziękował: 75 razy
Podziękowano: 103 razy

Postautor: Piotr_T » 17 mar 2025, o 14:53

HeliBoomer pisze:akie to (TFU!) fejsbukowe..

nie chcieć kupić, ale dopierdolic dla zasady komuś że sprzedaje "starocie" to pierwszy..

nie chcesz? nikt Cie nie zmusza, to watek sprzedażowy jest produkt i cena, moim (i nie tylko moim) zdaniem mocno okazyjna, wiec nie rozumiem po kiego diabła oceniasz gdy nikt Cie o to nie prosił? Czyżby bicie piany na srejsbuku weszło za mocno i jest interpolowane na inne platformy? Proponuje odnajdź to ogłoszenie na fejsie, i tam sie czepiaj bo tam nikogo to nie obejdzie a forum pozostaw proszę jednak wolne od januszerki i tych rewelacji..

niesmak, czuję niesmak..

Przepraszam jeśli Cię to uraziło.
Wyraziłem tylko swoją opinię. Na forum chyba wolno...
Wiadomo, że to sprzedający ustala cenę, a kupujący może (ale nie musi) ją zaakceptować.
Miałem już "chwile słabości", chciałem sprzedać swojego Miniaka ze sporym zapasem także i nowych części, cena była wyraźnie niższa niż 1500 zł, było to z rok temu, jak nie lepiej i odzew od strony potencjalnych kupców był żaden. A i model był z systemem (uBrain 1) na pokładzie.
Tak jak pisałem - życzę szybkiej sprzedaży, bez podtekstów, złośliwości i wycieczek.
Ja ze swoim zostaję... do rozbicia lub zużycia...

Pozdrawiam,
Piotr.
Wirniki - XL Power 550, Protos Mini 325 3S, SAB Mini Comet 280
Skrzydła - Zeta Wing-Wing Z-84 2S, LIDL EDF 2S, Multiplex Heron 2400 3S
Radiomaster Boxer 4in1

Wróć do „Supermarket - sprzedam”